Send blomster mens du er på festival

Sommeren står for døren, og vi ved alle sammen, at med sommermånederne kommer alle festivalerne. Men mens du er ude at høre god musik med en kold øl i hånden, kan det være, at der er en derhjemme, som har fødselsdag, eller som har en mærkedag, som kræver fejring. Her kan du benytte dig af Bloomits blomsterlevering og bl.a. sende blomster Århusog omegn.

Flere smil til Smilets By

Århus er kendt som Smilets By, og når man ser Aros’ kæmpe regnebuepanorama, kan man da heller ikke lade være med at trække lidt i smilebåndene. Og sender du blomster til en kær århusianer, mens du er ude at have det sjovt på festival, viser du omtanke og omsorg for modtageren – og dét må da få din heldige modtager til at trække i smilebåndene!

Man bliver altid så glad, når man får blomster. Udover at friske blomster er smukke og pynter, så er det altid dejligt at få en gave. Og når gaven er en smuk buket med ens favoritblomster, må lykkebarometet da næsten sprænge.

Giv blomster selv om du ikke er hjemme

Bloomit er en fynsk blomsterhandler med base i Odense, og blomsterbutikken tilbyder blomsterlevering til de fleste af Danmarks større byer. Dette inkluderer naturligvis Århus, som jo har status som Danmarks næststørste by og Jyllands hovedstad.

Så ved du, at din veninde sidder derhjemme i Århus og er lidt ked af, at hun og kæresten er gået fra hinanden, kan du hurtigt benytte dig af Bloomits service og sende hende mere end en kærlig tanke.

Ofte kan Bloomit også levere blomster samme dag de er bestilt, og det giver dig derfor rig mulighed for spontant at sende en blomstergave af sted til en du synes fortjener det. Levering samme dag er også en bonus for dig, som måske har været lidt sent ude med dit gavekøb. Så kommer du i tanke om, at din bedste veninde har fødselsdag i dag, men at du ikke har nået eller kan nå at købe en gave til hende, kan Bloomit hjælpe dig med dit lille problem.

Blomsterudbringning gør det nemt at glæde andre

Men blomsterlevering er ikke kun brugbar, når du er på festival. Du kan bruge servicen, uanset dine omstændigheder. Har du lyst til at give din søster et skud farve og glæde i hendes hverdag, kan du på ingen tid bestille og sende en smuk buket af sted til hende.

Eller du har måske langt om længe taget dig sammen til at booke fly og hotel til Bali, men i kampens hede glemte du alt om din mors 50 års fødselsdag. Selv om din mor nok kan undvære dig på sin fødselsdag, vil hun helt sikkert sætte pris på at modtage en smukt indbundet buket, som består af hendes favoritblomster.

Der skal ikke meget til for at vise, at du sætter pris på nogen, så når du falder over en service som Bloomits blomsterlevering, er det bare med at udnytte den.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *