Ting du skal huske til festivalen

Er du ved at gøre klar til årets store festival, kan du sikkert ikke vente med at nå frem til lækkerierne ude i horisonten. En uges druk, fantastisk musik og festglade mennesker, venter dig ude i det fjerne.

Inden du kommer helt frem, skal du desværre lige klare den kedeligste, men også en af de vigtigste opgaver – nemlig pakningen. Det kan hænge dig langt ud af halsen, og allerede inden du går i gang, har du muligvis en følelse af, at du glemmer noget. Det skal du ikke frygte for, fordi her i artiklen går vi gennem nogle af de små ting, der ofte bliver glemt.

Ting til toilettasken

Hygiejnen er sjældent i top, når du befinder dig på landets festivaler, og det skal du være forberedt på. Toilettasken er derfor dit arsenal, og du skal have fyldt en masse våben i den, så du ikke går og lugter hele ugen.

Gode ting at have med er derfor tørshampoo, deo, håndsprit, vådservietter og selvfølgelig en tandbørste. Med dette ved din side er du klar til at opretholde bare lidt hygiejne i de ellers meget beskidte dage.

Husk prævention

Promillen og hormonerne er skudt helt i vejret på en festivalplads, hvorfor der hurtigt opstår seksuelle gnister. Netop derfor er det vigtigt, at du sørger for prævention, så du undgår at blive smittet af sygdomme. Der er nemlig mange sexsygdomme i omløb på en festival, og du gør dig derfor en kæmpe tjeneste, hvis du husker prævention.

Husk det rigtige tøj

Tjek vejrudsigten så det ikke kommer bag på dig, når der pludselig er skybrud, ligesom du omvendt skal være klædt på til en hedebølge. Der er ikke nogen grund til at pakke enormt meget sommertøj, hvis du kan se, at vejret bliver halvkedelig hele ugen.

Din kuffert er presset på plads allerede helt fra start på grund af alkoholen, så tjek den vejrudsigt og giv dig selv noget mere plads i kufferten ved at pakke ordentlig.

Solbriller og solcreme

Det er to er de vigtigste ting til de varme dage, og dem må du bare ikke glemme, når du valfarter rundt på de danske festivaler. Solbrillerne er med til at give dig et rigtig festivalslook, ligesom de har den praktiske funktion, at du ikke skal gå og knibe øjnene sammen hele dage, hvis solen skinner fra en skyfri himmel.

Solcremen er endvidere et must, fordi bliver du solbrændt første dag, vil du døje med smerter og irritation hele ugen. Solcremen er en simpel ting, men det kan have enorm betydning for din festival, hvis solen bager ned over festivalspladsen.

Som ung kan det være dyrt at tage på festival, men du må ikke gå på kompromis med ungdommen. Det er nu, du skal leve livet, og det er altså forsent om nogle år. Så mangler du lige de sidste håndører, så find et online lån her eller læs om, hvordan du kan få lidt flere penge i budgettet.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *