3 tips som du bør læse, inden du låner penge til festivalsbilletten

De fleste som har været på festival er bevidste om, at det er dyrt at tage på festival i mere end en henseende. Billetten er den første udgift som skal betales, før du får mulighed for at skabe uforglemmelige minder. Dog kan det være svært at finde pengene frem fra et budget, som for langt de fleste danskere er presset i denne tid, hvor julen står lige for døren. Derfor tyer mange til at låne penge online hos sider som www.Fair-laan.dk. Du bør dog først tage et kig på nedenstående guide.

1. Overblik over privatøkonomien

Du bør tage et kig på dine indtægter og udgifter, så du kender til dit rådighedsbeløb. Du kan efterfølgende tage endnu et kig på dine udgifter og overveje, om du kan skære i de faste udgifter. Du kan eventuelt afmelde nogle abonnementer, hvis du ikke bruger dem eller blot nedgradere nogle abonnementer som eksempelvis tv-pakke.

Derfor bør du også undgå at impulskøbe, idet sådanne køb hurtig løber op. Det erkendes hertil, at det kan være fristende i denne tid at bare impulskøbe take away og andet til indendørs hygge, men de fleste har ganske simpelt ikke råd til dette, hvis de vil undgå at gå i minus.

2. Spar penge ved at arbejde på festivalen

Det kan være, at du skal på flere festivaler næste år, hvorfor du med fordel kan søge om arbejde på en eller flere festivaler. Fordelen ved dette er naturligvis, at du i langt de fleste tilfælde får billetten i bytte for din arbejdskraft. Dette er således økonomisk set det perfekte bytte, idet du hermed ikke skal betale et økonomisk beløb, hvorfor dit rådighedsbeløb vil forblive uændret, hvorfor du frigør nogle økonomiske midler.

Der er dog en risiko forbundet med dette, at du måske misser festivalen, hvis det ikke lykkes dig at finde et arbejde, inden festivalen starter.

3. Spar på dit rådighedsbeløb – ønsk dig billetten i julegave

En anden mulighed er at ønske sig festivalbilletterne i julegave, så du ikke selv behøver at forbruge af dit rådighedsbeløb.

MEN du skal være opmærksom på, hvornår billetterne frigives, idet de ofte bliver revet væk, hvorfor du bør notere dette til dem, som du ønsker dig denne festivalbilletter af. Det kan være, at du kan aftale med en eller flere som du er på gaveliste med, at du selv kan købe billetten, så din gamle mormor ikke skal stresse over, at hun skal købe billetten online.

Lån penge

Festival billetter er kun blevet dyrere over de seneste år, hvorfor du måske er nødt til at låne penge for at få råd til den eller de billetter, som du har i kikkerten. Hvis du vælger den løsning, bør du tjekke en side som fair-laan.dk for det lån, som passer bedst med din privatøkonomi. Årsagen til dette er, at sammenligningssider som Fair-laan.dk indhenter lån fra mange forskellige låneudbydere, hvorfor du nemt kan sammenligne de forskellige lån og vælge det lån, som du mener er det bedste til lige netop din økonomiske situation. På denne måde kan du hurtigt få udbetalt penge, så du kan købe billetten.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *