Hav tjek på teknologien på din festival

Det kan godt være lidt svært at f styr på, hvordan man får teltliv og teknik til at gå op i en højere enhed, især hvis man ikke er så erfaren i festivalernes verden. Det kan f.eks. virke lidt uoverskueligt, hvordan man skal holde gang i mobilen i en uge ude på en mark, hvilket der her er nogle tips til, så du bedre kan forstå teknologien på din festival.

Hold gang i mobilen

På en festival tænker man typisk meget over, hvordan man bruger mobilen, for at spare strøm, da der jo ikke er en stikkontakt i et telt. Modsat er der nærmest ubegrænsede mængder af øjeblikke, som man gerne vil huske og dele på de sociale medier. Vær derfor opmærksom på, at nogle festivaller har boder eller telte med strøm, der gør det muligt at lade mobilen op. Nogle steder er der konkurrencer som at man f.eks. kan cykle sig til et fuldt batteri. Det er desuden en god ide at medbringe en billig usboplader eller andre oplader der i hvert fald ikke har brug for en stikkontakt.

Andre tech-produkter

De fleste tænker mest over mobilen, men der findes også mange andre festivals produkter der også har brug for den ikke tilgængelige strøm. Ved ting som f.eks. højtalere, er det derfor en god ide at undersøge muligheden for batteridrevne højtalere til lejligheden.

Saml dine delinger et sted

Et sidste tip, der bl.a. kan hjælpe med at spare lidt på strømmen på mobilen, er at samle alle dine delinger et sted, således at du i stedet for at skulle poste på instagram, snapchat, facebook osv., kan nøjes med at poste et sted og spare både tid og strøm. Dette kan du gøre ved f.eks. at lave en hjemmeside til at dele dine oplevelser. Hertil skal du dog forberede dig og bl.a. skaffe professionel it hosting hos et firma som f.eks. Hostnordic som du kan finde på www.hostnordic.dk.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *