Huskelisten til din festival

Hvad end du er en garvet festivalgænger, eller måske skal afsted for første gang, så vil der I det følgende, være en god guide som kan hjælpe dig med lidt inspiration til påklædning og hvad du egentlig skal huske at have med I tasken inden turen går til festival pladsen, for i en sådan situation skal der pakkes klogt og minimalistisk.   

Pak let

Hvis det er din første gang, er dette måske noget du ikke regner med, men der behøver ikke nødvendigvis være den store udskiftning i påklædningen så det du endelig vælger at tage med, skal være velovervejet og skulle kunne holde til vejret. Så pak et par tykke trøjer, et par forskellige busker, du ikke har noget imod at mudre til og måske et par enkelte læderbælter eller andre enkelt ting du føler en nødvendighed for.

Vejrudsigten

Før du pakker, skal du selvfølgelig også tjekke vejrudsigten. Det kan godt være at man ikke altid kan stole på den, men den kan give en god ide om hvorvidt man skal lade shortsene blive hjemme og kun pakke regntøj eller omvendt.

Er du erfaren…

Hvis du har været på festival et par gange før, har du nok styr på de basale ting, og i hvert fald, hvad man ikke bør tage med. Du ved at man burde pakke ørepropper, pude, en mindre mængde tøj end sidste år og en lille stol der kan holde ugen igennem. Også tandbørste, solcreme, panodiler og et håndklæde kan være nyttige. Dette ved de uerfarne dog ikke, så hvis det er dig, så spørg nogen du ved har prøvet det før og få et par gode tips.

Andre ting

Hvis du har lidt ekstra plads, eller er I tvivl om andre ting, kan du også pakke kreditkort, kontanter, sygsikringskort, sovepose, lagen, mobil og oplader. Sammen med venner kan du også gå sammen og aftale at dele et telt, musikanlæg og diverse kortspil.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *