Festival – men hvad med kosten?

Når de fleste tænker festival, så tænker de også automatisk på sprut, fest, god musik og at komme ud og score. Herunder er kost ikke lige det man tænker mest over, men selvfølgelig bliver det nødvendigt, da en festival jo sjældent kun varer en dag. Derfor er der her nogle gode tips til, hvordan du får styr på kosten, mens du er på festival.

Husk vand

Det kan godt være at tanken om at drikke sig totalt stiv og forblive sådan i en helt uge, virke tillokkende for nogle, men det er også meget hårdt for din krop og i realiteten kommer der helt sikkert også et tidspunkt, hvor du bare gerne vil have noget vand. Et godt tip er, både for sundhed og fornøjelses skyld, altid at have en flaske vand med sig og gerne i teltet om morgenen.

Medbring dåsemad

Skal hele oplevelsen med at tage på festival ikke gå hen og blive en alt for stor omkostning, er det en rigtig god ide, selv at medbringe lidt mad. Madvarer som rugbrød, knækbrød, makrel, tun i vand, nutella og marmelade, er alle gode madvarer at medbringe, da de også er spiselige efter at have ligget i et varmt og lummert telt i et stykke tid. Desuden er det meste af det, noget der højst sandsynligt kan holde hele festivallen.

Nyd det nu!

Det er selvfølgelig meget godt at passe på sig selv og spare penge ved at spise billig medbragt mad, men lad det ikke tage overhånd. Du er på festival for at have det sjovt, så husk også at ty til fastfood og andre slags mad ud af huset og nyd at spise lidt usundt. Ofte vil der også ligge en fastfood restaurant som f.eks. sunset i nærheden i nærheden af festivals pladsen, så heller ikke dette kan stoppe dig fra at nyde livet lidt. Læs mere på sunset.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *