Disse 3 ting kan du lave når du går død på festivalen

Festivalen kører på de sidste dage og det kan som regel blive en hård tid, når man stille og rolig begynder at gå død. Øl, shots og vodka er blevet drukket i lange baner de sidste mange dage og ørene er blevet blæst i gennem med høj musik hele ugen. Man skal dog lige holde ud de sidste par dage inden man kan pakke sine ting og tage hjem. Vi har derfor lavet en alternativ guide til tre sjove ting man kan lave på festivalen.

Udfordrer din intellektualitet

Du har nok ikke ligefrem brugt særlig mange af dine hjerneceller de sidste mange dage, så det kan være en god idé at bringe dem lidt på banen igen. Medbring en professorterning til festivalen og kast dig ud i at klare den i løbet af festivalen. Det kan være utrolig sjovt at bakse rundt med en rubiks cube. Du kan sågar udfordre dine venner til at løse den hurtigst og måske sætte nogle øl på højkant. Advarsel: de kan være meget svære at løse, når man er lettere beruset (de er i forvejen svære at løse). Du kan købe din professorterning på mastercubestore.dk.

Powerbank og iPad

Fyld din iPad op med gode film inden du tager afsted og hav en hel dag med film og hygge. Din iPad vil formegntlig løbe hurtigt tør for strøm, når man ser film på den hele tiden. Derfor skal du medbringe en Powerbank til turen, så du kan holde filmene kørende i mange timer.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *