Generelle tips til festival

Når man skal til festival, er der faktisk mange ting man skal have styr på. Økonomien, toiletmuligheder, telt, billetten osv. osv., er kun nogle af de ting som man skal overveje, inden man skal af sted. Derfor kan det nemt blive for uoverskueligt, men her er der nogle råd til hvordan man nemmest muligt tager på festival.

Økonomien

Hvis det nu knager lidt med økonomien, skal man jo altid huske at der er en lånemulighed, hvor man bl.a. kan tage et kviklån, hvis det er det man har brug for. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt at komme på festivallen. Billetten alene kan nemlig komme til at koste mange penge, og udover det, er der jo også mange andre ting man skal investere i. Specielt hvis man også skal ud og købe sig et nyt telt fx

Renhed

Når man er på festival er der ikke altid mulighed for at gå på et rent toilet. Eller rettere sagt, det er der aldrig mulighed for. Så for at holde sig selv så ren som overhoved muligt, kan det være en god ide at have en masse rengøringsartikler med hjemmefra, som man kan bruge på sig selv. Altså sådan noget som deodoranter, vådservietter, servietter, håndsæbe, hånddesinfektion og hvad man ellers lige skulle få brug for. Det kan nemlig være meget rart at have det på sig, hvis man nu lige får brug for det. Så hellere tage det med og smide det ud, end ikke at tage det med og så mangle det på turen.

Tag ikke alt for dyre ting med

Når man er på festival, er man ikke altid tæt på sine ting, og der er mulighed for at de kan blive stjålet eller gå i stykker. Derfor er det en god ide at tage gamle og brugte ting med, som man ikke har noget imod går i stykker, da man skal regne med at mange af de ting man tager med, ikke kommer hjem igen. Så hvis man nu alligevel står mellem en ny foundation og en gammel foundation, kan man lige så godt tage den gamle med, og så smide den ud hvis det nu skulle være.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *