Hvad gør man med de menneskelige behov, når man er på festival?

Når man er på festival, har man ikke lige alle de ressourcer til rådighed, som man er så vant til at have derhjemme. Man kan blive udsat for ikke at kunne komme på toilettet, gå i bad, finde noget ordentligt at spise osv. osv. Derfor kan man hurtigt ende med, at føle sig en smule klam og en smule stinkende. Dog er der her nogle råd til, hvordan man bedst muligt udfører sine menneskelige behov, mens man er på festival.

Toiletartikler

Det første trin, er noget man skal sørge for hjemmefra, da der som sagt er mange ting man ikke har til rådighed, når man er på festival. Her er det en rigtig god ide at pakke en masse toiletartikler med sig, så man har det, nu når man får brug for det. Her er det altså væsentligt at pakke fx en deodorant, nogle vådservietter, en tandbørste, noget tandpasta osv., så man har noget der kan hjælpe en, hvis man nu føler at man har brug for det. Og det gode ved disse artikler er at hvis de bliver væk, gør det ikke så meget, da det ikke er noget der koster kassen.

Rygning

En anden ting man også skal huske at gøre inden, så man får opfyldt sine behov,  er fx at køb e-cigaret og noget e-damp fra en dampshop, så man er sikker på at kunne ryge når man har behov for det. Fordi hvis man nu har træng til det, på festivallen, kan det være nederen ikke at have det til rådighed. Derfor er det en god ide at sørge for det inden man tager af sted, og fx kan man køb e-cigaret her », så man er i god tid og er derved klar til at tage på festival.

Varier mad og drikke

En sidste ting man kan gøre, for at føle sig behagelig tilpas, er at variere det man spiser og drikker. Man kommer til at drikke en del, samtidigt med at man også kommer til at spise en masse fed mad, så derfor kan det være en god ide at overveje, at man også nogle gange skal vælge en salat frem for en burger. Selvom det ikke lyder så appetitvækkende, kan det faktisk være klogt at vælge det sunde alternativ, når man er på festival, hvor man skovler alt muligt forskelligt mad og drikke ned i kroppen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *