Festivalsminder foreviget på et øjeblik

Nogle gange er det bare sjovere at fange et øjeblik og fremkalde det med det samme, så du hurtigt kan dele det med en ven – eller bruge det til at gøre din instagram ekstra speciel.

Med polaroid kameraet i festival bagagen, kan du tage gode selfies med det indbyggede selfie-spejl og fremkalde billedet på få minutter, hvilket giver billedet en helt anden værdi, end når det ikke er gemt blandt 6.000 andre billeder på éns telefon. Allerede de tidligere modeller af instax mini 8 var meget populære på grund af enkle betjeningselementer, den sjove stil og den fantastiske billedkvalitet.

Polaroid eller smartphone

Selvom mange mennesker i dag har digital- og smartphone-kameraer, er instax mini 8 en favorit, især blandt unge mennesker – som et kamera med karakteristiske egenskaber, som er anderledes end digital- og smartphone-kameraer, som leverer professionel billedudskrivning i kreditkortstørrelse med enkle betjeningselementer. Oprettet når som helst og hvor som helst.

Instax mini 8 er et af de mindre og tyndere end de foregående modeller, hvilket ydermere gør det til et ideelt festival kamera, det kan sidde i hattebåndet, i bukse lommen eller bikini stroppen, kameraet er udstyret med det samme raffinerede design som de tidligere modeller og har desuden en endnu bedre visning af objektet, kameraet indeholder en High-Key-tilstand, så brugeren kan optage lysere billeder.

Du kan læse meget mere om Instax mini 8 og andre polaroid kameraer i denne test.

Meget for pengene

Med en af ​​de billigste prismærker som for eksempel mini 8, der er små nok til at passe de fleste tasker, er festivalminderne godt sikret, de små polaroid kameraer er ekstremt nemme at bruge, du sætte bare filmen ind, fokusere i kamera linsen og klikker på knappen på forsiden, du får dine sjove og spændene oplevelser foreviget på et øjeblik med Polaroid kameraerne.

Det er også udstyret med en automatisk lyssensor som fortæller, hvilket af kameraets fire indstillinger der skal bruges, så du ikke risikerer under eller overudviklede billeder. De små handy polaroid kameraer mangler måske nok det ekstra gear og de ekstra funktioner, men de er fantastiske i brug.

Når de først er ladet op og filmen er sat på plads er det bare sætte i gang og snappe afsted og tag morskaben vider til nye højder, der helt sikkert bliver en festfavorit.

Flere prisklasser

Er man til lidt mere fancy udstyr og designet betyder ligeså meget som produktet, så kan man fint kigge op af prislisten, nutidens polaroid kameraer er designet så de passer til vores high Tech kultur. Med de nyeste modeller får du et design, der ikke bare ser lækkert ud men også forevige festivals minderne på en let og hurtig måde.

Instax mini 90, hører til i denne klasse og er det ypperste inden for polaroid kameraer. Kameraet indeholder en række avancerede funktioner, der gør det oplagt til den mere erfarne eller kreative fotograf. Instax mini 90 fås i to forskellige farver, og designet fremhæver de klassiske rødder i den analoge verden.

Dette kamera er det ultimative kræs til alle, der går op i design og funktionalitet. Der medfølger genopladeligt lithium-batteri til mini 90, og du behøver derfor ikke tænke på batterier i fremtiden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *