Ting man kan beskæftige sig med når man er gået død på festivaller

Festivaller er der altid gang i, og der er altid noget at beskæftige sig med. Musikken er høj, folk danser og hygger sig, og det hele spiller! Men nogle gange, kan det måske være for meget, og der kan en gang imellem være brug for en pause. Men hvis ens venner ikke er gået død, kan det være kedeligt bare at sidde og stirre ud i luften, så her er der nogle tips til hvordan man kan hygge sig og have det sjovt, samtidigt med at man også får slappet lidt af.

De menneskelige behov

Så meget som man nu har brug for at sove, spise sundt og drikke massere af væske, kan det nogen gange glemmes, når man har det sjovt, da der ofte er andre ting som man fokuserer på. Derfor kan det være en god ide at slappe af, når man alligevel ikke rigtig orker andet. Her kan man tage sig en lur, spise noget ordentligt mad og måske endda træne lidt. Der er i hvert fald noget man altid kan gøre, alt afhængigt af hvad man nu har lyst til.

Afslapning med spil

Nu hvor man alligevel sidder ned, kan man lige så godt spille sig et spil med sine venner! At spille spil kan være meget tidsfordrivende, sjovt og underholdende! Her behøver man nemlig ikke hele tiden at være op i gear, men her kan man slappe af, samtidigt med at man også har det sjovt! Alle slags spil er velkomne, også dem man kan spille alene, som fx her. På denne måde er man også social, dog uden at det hurtigt kan blive for meget.

Kontakt med omverdenen

Når man har det sjovt, kan man nemt glemme alt om tid og sted. Nogle gange kan man endda helt glemme alt udenfor festivallen, og derfor er det en god ide at huske at tjekke op omkring sine venner, familiemedlemmer og hvad der ellers sker rundt omkring i verdenen. På denne måde, er man opdateret med hvordan ens nære omkreds har det, samtidigt med at de er opdateret på hvordan man selv har det.

Træn

Selvom det kan være det sidste man vil, mens man er på festival, kan det faktisk være en god ide at træne lidt her og der. Når man er gået død, kan det være opfriskende at bevæge sig lidt, så hjernen får noget luft. Denne træning kan tilpasses på den måde man selv vil have det, det vigtige er bare at man bevæger sig og får sig noget motion. At få gang i sin kondi, kan fx være at gå lange ture, lunte frem og tilbage, eller lave lidt styrketræning. Behovet ligger egentligt bare alt efter hvad man føler at man har behov for, og hvad man lige kan magte.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *