Forbered dig til festivalsæsonen i god tid

Sommer i Danmark er for manges vedkommende lig med festivaler. En stor del af festivalgæster er vant til at være på camping eller til at dyrke friluftsliv, og er dermed vant til at sove i telt og bo primitivt. Der er dog også en stor del af festivalgæsterne, der for første gang skal sove i telt i længere tid. Lige meget om man er erfaren eller ej, gør god forberedelse altså en stor forskel, når det kommer til festivaler.

Lige så snart billetterne til næste sommers festivaler er betalt og dermed reserverede, fortsætter mange med deres hverdag, og tænker først nærmere over hvordan og hvorledes, man skal forberede sig til festivalen, tidligst et par måneder før det finder sted. Det er dog en super god idé at forberede sig i rigtig god tid, fordi der ofte er en masse ting, man skal have købt.

Om sommeren skal tusindvis af danskere på campingferie, og det er butikkerne udmærket klare over, og derfor stiger priserne på campingudsyr markant. Derfor kan det altså være rigtig smart, at man forbereder sig, allerede lige efter billetterne er købt, hvilket typisk er i efteråret før festivalen. På Black Friday har man for eksempel virkelig gode muligheder for at købe billigt campingudstyr – både fordi det er ude for sæsonen, og fordi der på Black Friday er ekstra rabat på alting.

Det er dog ikke kun campingudstyr, der skal være styr på. Festivalen bliver virkelig ikke det samme uden den rette teknologi. Dette kunne være i form at højtalere og mobiltelefoner. Smartphones er virkelig en stor hjælp på festivaler – det er let at blive væk fra sine venner i de store menneskemængder og på de store arealer, som festivaler bliver holdt på, og med en smartphone ved hånden kan man let komme i kontakt med hinanden. Smartphones gør det også langt lettere at høre musik, hvilket forbedrer stemningen i lejren. Ved man dog allerede på forhånd, at ens smartphone ikke kommer til at holde helt til næste sommer, kan man på Black Friday for eksempel også købe en ny iPhone 7 for en langt bedre pris end ugen op til en festival.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *