Oplev nye ting ved at tage på festival

Festivaller hitter hvert år og mange unge, som gamle, vælger at tage af sted for at opleve hvad det vil sige at være på festival. Til festivaller oplever man nemlig højst sandsynligt rigtig mange forskellige ting, som alle er noget man sent vil glemme. Læs med her, for at finde ud af, hvad man bl.a. kan opleve ved at tage på festival.

Stemningen

For det første er der jo selvfølgelig stemningen, som er noget helt specielt, når man er på festival. Her er mange mennesker samlet, folk hygger sig og alle nyder livet, og derved er der også en god atmosfære, da folk er kommet for at hygge og for at slappe af. Så overordnet set, kommer man til at opleve en helt anden stemning, som er ret svær at opleve andre steder, da stemningerne til festivaller er helt unikke.

Mad og drikke

En anden ting, som er anderledes end fra det man er vant til, er det mad og drikke man kommer til at indtage. Det er det, da man ikke lever som man normalt ville have gjort, når man er på festival. Her holder ens gamle madvaner ikke ved, så derfor kommer man til at opleve en anden slags spisevane. Og på festivaller er der også meget forskelligt slags mad, bl.a. kan der være meerforelle schonzeit, måske fra et fünen angeln, noget mexicansk mad og måske en god gammeldags pastasalat. På denne måde er der også noget for enhver, og alle kan finde sig noget at spise.

Toiletbesøg

Udover de ting, kommer man også til at værdsætte sit eget toilet derhjemme, efter man har levet med de ressourcer der er på festivaller. Toiletterne derhenne er nemlig ikke noget at prale af, og det kan hurtigt blive ret så klamt at skulle gå på toilettet derhenne. Men det er jo bare sådan det er, og det giver også en fornemmelse af, hvad det vil sige at være på festival og så langt væk fra ens normale hverdag.

Musikken

På festivaller er der tit kunstnere der optræder, som også giver en, en del oplevelser, da man kommer til at gå til deres optrædener, og se deres liveshows. Her slår man to fluer med et smæk, da man både er på festival samtidigt med at man også oplever nogle kunstnere optræde. Her kommer man til at nyde musikken, og måske se sit idol, samtidigt med at man er omringet af mange andre som også nyder momentet.

de.seatrout.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *