Sådan får du råd til årets festivaler

Glæder du dig også til årets mange festivaler med god musik, god stemning og masser af sol og lange sommernætter? Så er du ikke den eneste! Vi ser alle frem til den fede musik og vennernes gode selskab, vi snart skal nyde godt af. Dog er det ikke nogen hemmelighed, at festivaler kan være en dyr fornøjelse. Alene billetten kan have en heftig pris, og dertil kommer der omkostningerne til telt, mad, drikkevarer og andre nødvendigheder. 

Alt dette er noget, der skal sættes plads af til i økonomien, og med en sparsommelig en af slagsen, kan det til tider synes at være en umulighed at komme med på festival. Hvordan du får råd til de årlige festivaler og timevis af glæde med dine venner, vil vi komme ind på i det følgende. Læs med videre hvis du kunne tænke dig inspiration til, hvordan du skraber de sidste håndører sammen til den fedeste sommer. 

Søg fritidsarbejde i god tid 

Som regel bliver festivals billetterne sat til salg i god tid, og det samme gør koncertplanen. Når du har fundet ud af, om dine yndlingskunstnere og yndlingsvenner kommer med på årets festival, er det tid til at finde et fritidsarbejde, der kan betale for billetten og de mange andre udgifter. 

For at du er sikker på at få et arbejde, der kan betale omkostningerne til tiden, anbefaler vi, at du udvider dit søgefelt, når det kommer til et fritidsarbejde. Det vil altså sige, at det nok ikke er nu, du skal være allermest kræsen omkring dine ønsker for arbejde. Husk på at de mere praktiske og simple typer af arbejde, sagtens kan give dig en masse erfaring og penge på kontoen. 

Alternativet til dette er naturligvis en afdragsordning. Køb nu og betal senere konceptet er ekstremt populært i Danmark, hvorfor du kan undersøge, om dette er en reel mulighed. 

Forhør dig om ledigt arbejde på selve festivallen

Har du mere lyst til at arbejde på selve festivallen, kan dette også sagtens lade sig gøre. Her gælder det også om at søge i god tid. Et arbejde på en festival giver dig som oftest billetten, og resten skal du selv betale for efterfølgende. At arbejde på festivallen du deltager i, er en super god mulighed for at få dækket en stor omkostning, som netop er selve indgangsbilletten. 

Når du arbejder på festivallen, skal du være opmærksom på, at arbejdstiderne godt kan komme til at ligge skævt i forhold til de koncerter, du ellers havde planlagt at se. Sørg derfor at indrette dine egne planer efter dit arbejdsskema. 

Udover at du får betalt billetten, er vi sikre på, at du også får en masse nye venskaber i dette nye arbejdsmiljø. Alt i alt er det en god mulighed for at lære nye mennesker at kende, og samtidig have det sjovt på denne midlertidige arbejdsplads. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *