Fem fede festivaler til en hver smag

Rave festivaler

Er din drømmeaften fyldt med UV-kropsmaling, knæklys og house musik?

Tomorrowland

De fleste har hørt om den famøse og gennemførte festival i Belgien. Temaet er psykedelisk og de har store navne som David Guetta, Armin Van Buuren og Martin Garrix, som måske er en af årsagerne til, at billetterne bliver udsolgt på få minutter. Hvis du er i tvivl om Tomorrowland er noget for dig vil jeg anbefale dig at se deres aftermovies på youtube, fordi der har man lyst til at pakke festivals tasken med det samme. P.s Husk basarmen!

Rock og metal festivaler

Synes du det burde være kriminelt at kalde af nickelback rock, og  kobler du af til en god omgang heavy rock?

Download festival

Download festival er det nye monsters of rock, og de har meget historie med sig, hvilket også gør, at der hvert år kommer over 120.000 mennesker for at se de store navne indenfor rock, men også de kommende nye talenter.

Dancehall og reggae festivaler

Rigtig mange reggae entusiaster ville give deres højre arm for at opleve en koncert med Bob Marley, men han gik bort for 36 år siden.. Dog kan man altid komme nærmere på folk igennem musikken, og det er blandt andet en af de ting festivaler er til for.

Reggae sumfest

På Bob Marley’s fødested – Jamaica bliver den største reggae festival afholdt og med tidligere navne som Rihanna og Usher, tiltrækker det mange reggae fans til.

Country festivaler

Kan ”sweet home alabama” gøre dig helt blød i knæende og bliver du stolt, når du ser, at Miley Cyrus går i hendes fars fodspor?

Runaway country music festival

En af de ting denne amerikanske festival er kendt for er, at man kan reserverer sæder til koncerterne, hvilken lever op til den forestilling man har om den afslappede countryfan( eller den dovne amerikaner). Du får i hvert fald en ægte amerikansk oplevelse på festivalen.

Skræddersyet festivaler

Tis, Lort, og bræk. På festivaler er hygiejne ikke din bedste ven. Du kan have nok så meget håndsprit med, men du vil aldrig føle dig helt ren – især ikke efter offentlige skurtoiletter og fælles bade, hvor du risikerer at få fodvorter. Det er utroligt, at man betaler penge for at bo i et klamt telt sammen med en masse andre stive irriterende mennesker, mens man bliver mast til en nik og jay koncert.

Privat festival

Derfor synes jeg det utroligt man ikke hører mere om privat festivaler? Hvis i er mange, så find et offentligt sted, hvor det er tilladt at campe samt immunt overfor støj. Tag de største højtalere med og en masse øl, så kører det.

Ellers kan man holde det hjemme i sin have, så slipper du for irriterende stive mennesker du ikke vil have med, og folk er bedre til ikke at tisse overalt.

Find nogle have møbler frem i haven, og glæd dig over, at du kan sove i din seng, når du får ondt i håret dagen efter. Du kan finde billige møbler i biva, som kunne blive en del af dit skræddersyede festival. Husk at se alle møbler hos biva.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *