4 meget praktiske ting som får dig igennem festivalen

Måske er du ved at pakkefestivaltasken, men er der noget du har glemt? Her er en liste over ting, som ikke fylder i oppakningen, men som helt sikkert kan redde dig fra de værste katastrofer.

  1. Den sorte sæk

En sort sæk er god at have med da den er slidstærk og er god til at holde vandet væk. Har du ikke købt et regnslag, så kan du nemt lave et par huller i sækken og wupti så har du et gratis regnslag. Brug sækken til alt lige fra skraldpose, siddeunderlag, presning og til at gøre et par utætte gummistøvler gode igen. Tag gerne en hel rulle med.

  1. Gaffatape fixer alt

Ja, det gør det faktisk. Det er den stærkeste tape du kan tage med, og det tåler vand, slid og det kan bruges til næsten alt. Kombinerer du den sorte sæk med gaffatape, så har du en overlevelsespakke, der slår det meste. Du kan eksempelvis bruge det til at lappe de største huller. Bare sørg for at købe tapen i en god kvalitet, da man kun får det man betaler for.

  1. En god taske

For hvor skal dine ting ellers være? Køb en rygsæk mad mange lommer, så du har plads til det hele. Tjek også helst vejrudsigten inden du tager afsted, for viser det regnvejr, så kan det faktisk være en idé at tage en god slidstærk kuffert med. American Tourister laver gode kufferter og det gode er, at man kan bruge dem igen. De fleste kufferter er vandtætte, og det er også hele pointen. Det er ikke fedt at opdage, at alt dit tøj er vådt.

  1. Vådservietter

De kan til en vis grad erstatte dit daglige bad, ordne beskidte fødder, ben, arme og hænder. Vådservietter er en problemknuser, når det hele bliver for klamt og gustent. Køb evt flere pakker, både store og små. På denne måde kan du have nogle liggende i teltet, men du kan også have nogen på dig hele tiden, til efter eventuelle toiletbesøg.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *