3 festivaler man bare skal opleve

Festivaler bliver mere og mere moderne for hvert år der går, hvilket betyder at der er en stor efterspørgsel af festivaler. Begivenhederne udvides og man kan derfor finde festivaler i de fleste lande nu til dags. Så hvis man nu ikke kan få nok af festivaler, kan man udvide sin horisont og tage et kig på festivaler i udlandet. Her er 3 idéer til at opleve både udenlandske og indenlands festivaler.

Festivaler i Danmark

Lad os starte med de indenlandske festivaler. Danmark er blevet kendt for Roskilde Festival som årligt besøges af mange forskellige festglade mennesker, og som også årligt får besøg af kendte artister, der er med til at give tilskuerne en oplevelse for livet. I Danmark er der også mange forskellige typer af festivaler. Der er noget til enhver og alles smag kan blive behaget!

Der er rockfestivaler, jazzfestivaler og selv også folkemusikfestivaler, så spørgsmålet er bare om hvor man skal starte henne!

Festivaler i USA

Hvis man nu har ressourcerne til at opleve festivaler i udlandet, bør man straks gøre det! USA er det land med de kendteste festivaler. Disse festivaler er for dem der kan lide at feste igennem og oven i købet måske komme til at se nogle kendte ansigter. I USA har de bl.a. Coachella, som bliver afholdt i Californien og som årligt får besøg af en masse kendte artister som fx David Guetta, the Weekend og Mø! Men husk at få anskaffet ESTA til når man rejser ind i USA. ESTA USA er nemlig nødvendigt for at kunne opleve de mange begivenheder.

Festivaler i Østrig

Mange er uvidende omkring dette, men festivalen, Donauinselfest, i Wien, er verdens største festival. Her er der ca. 3,2 millioner deltagende og der er over 2000 optrædende. Så hvis man er til store festivaler, bør man tage et smut til Østrig, som til vores fordel, ligger tæt på Danmark! Der kan der i hvert fald spares på flybilletten.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *