5 tips til at overleve en festival

Danmarks festival sæson er ved at begynde og så skal man til at forberede alt sit grej som man skal have med. Er det første eller 5. gang man skal afsted, så er det altid rart at være den der har styr på det hele. Her får du 5 tips til at overleve en festival!

  1. Huskeliste

Det er altid smartest at lave en huskeliste til festivalen, så man er 100% sikker på, hvad man skal have med. På denne måde sikrer man sig også, at man ikke glemmer noget – for det er virkelig ikke det fedeste at komme derhen, stille sin camp op, og så opdager man har glemt noget vigtigt.

  1. Køl dine ting ned

Tager du mad og drikkevarer med, så skal de have en god opbevaringsplads! Derfor er det smart at have en kølertaske med. Om det er en lille eller stor er op til, hvor mange dage man skal være der – men smart er den.

Du finder andre festivalprodukter her

  1. Våde fødder? Nej tak

Invester i nogle behagelige gummistøvler og evt. en god matchende regnjakke! Det er aldrig fedt at gå rundt med drivvåde og mudrede gummisko – hvilket man også får vabler af! Og så bliver hele situationen forværret.

  1. Og Gud sagde: ”Lad der være lys

Om aftenen kan der altid komme noget lys fra scenerne, men det er aldrig helt nok! Derfor er det smart at have en solcelle lygte med. Den lader op ved hjælp af solen om dagen, og fungerer som din egen personlige sol om aftenen eller natten! Klik her for at få fingre i en smart en.

  1. Udstyr

Aldrig gå ned på udstyr! Det er en god idé at have en lille håndskovl med, hvis man skal grave noget i sin camp fri fra mudder! Man siger også at gaffa-tape fixer alt i mange situationer, og det gør det virkelig! Affaldsposer vil også være en kæmpe hjælp til, hvis man gerne vil holde sin camp bare en smule ren! Ellers skal man altid huske de helt små praktiske ting som vådservietter, håndsprit, mundskyld, vabelplaster, hovedpinepiller og øloplukker.

Nervøs forælder?

Skal din teenage-søn eller -datter for første gang afsted? Eller har din tossede ven endnu engang fundet sig et nyt eventyr? Så er det en god idé at klæde dem godt på, så de får en god oplevelse! Man kan nemt finde gaver til festivalpersonen og de vil helt sikkert blive glad for, at man tænker på dem!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *