Find dit næste telt til Roskilde

Hvis du allerede nu er på udkig efter dit telt til Roskilde Festival, kan du vælge blandt det store udvalg inden alle de gode telte bliver købt. Selvom mange vælger at købe et telt i Harald Nyborg til 100 kr, vil vi ikke anbefale at gøre dette. Først og fremmest er teltet i en så ringe kvalitet, at det aldrig nogensinde burde være produceret, men det er nok på grund af at vi elsker telte så meget. Derudover holder teltet ikke til hele ugen, fordi de typisk går i stykker i løbet af ugen. Teltet er heller ikke særlig tykt, så vinden kommer alt for nemt ind i gennem teltet, og det betyder at du kommer til at fryse gevaldigt, hvis vejret ikke bliver super lækkert.

Hvor stort skal det være?

Når man skal købe telte, er det en god regel at købe et telt med plads til 1 person mere end man reelt. Efter vores mange års brug af telte til diverse festivaller, er teltet altid for lille til to personer, hvis man kun køber et telt til to personer. Så en hurtig liste:

  • 1 person bør købe 2 personers telt
  • 2 personer bør købe 3 personers telt
  • 3 personer bør købe 4 personers telt

Hvis man er en meget stor gruppe, kan man købe et festtelt med luk, og derved få meget mere plads til noget færre penge end at købe et decideret telt til fx 12 personer.

Købe eller leje?

Hvis man er på udkig efter et billigt telt, vil man hurtigt opdage det er svært at finde, når man skal købe telt til sin næste festival. Hvis man skal købe større telte, vil det ofte være en god idé, at leje et telt frem for at købe et telt. Når man lejer et telt er det ofte over en weekend, men jeg vil tro det er muligt at leje teltet over en længere periode, hvis man tager en snak med forhandleren.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *