Tips til at vedligeholde ens minder fra festivaller

Når sommeren stille og roligt begynder at fordufte, og vinteren nærmer sig, er det ikke lige altid at der er mulighed, og vejr, for at tage på festival. Derfor sidder der mange festglade mennesker derude, som venter på at det endelig bliver sommer, så man igen kan komme på festival og nyde musikken, ens venner og bare generelt festivallen. Når man så endelig er taget på festival, er det også vigtigt at få skabt nogle fede minder, som man kan gemme resten af livet, og her er nogle tips til, hvordan.

Den elektroniske del

En god, og praktisk, del i at kunne vedligeholde ens minder, er at tage billeder og videoer. Så derfor er det essentielt, hvis man tager sit kamera, sin telefon eller et andet apparat med sig, så man er sikret på at kunne fastholde ens minder, lige i det moment hvor det sker. Man kan også tage et videokamera med, og filme de ting man laver, så man med sikkerhed ved, at ens minder ikke fordufter af årene. Når du kommer hjem fra festivalen og skal uploade dine billeder til enten iCloud, DropBox, Google Fotos eller en anden backuptjeneste, kan det anbefales at foretage den mindre operation på et forholdsvis hurtigt bredbånd. Hvis du igangsætter processen med at uploade alle dine billeder på et langsomt internet, kan det hurtigt vare op til flere timer – det har man ikke lyst til.

Billeder, lev i nuet og fedt outfit

Når man så endelig er kommet af sted på festivaller, er det en god ide hvis man husker at gå rundt med sit kamera, dog skal det ikke fraholde en til at kunne leve i nuet, da det er det væsentligste ved overhoved at skulle vedligeholde sine minder. Derfor er det klogt, hvis man fx aftaler med sig selv, hvornår man vil tage billeder. Fx et billede hver morgen eller et hver gang man spiser frokost, så man heller ikke er for afhængig af sit kamera.

Nogle fede billeder, kan også være hvis man fx tager noget fedt kvinde- eller herretøj på, som udviser ens energi på dagen. Dog kan det være svært at finde tøj til mænd og kvinder, som passer til festivaller, så derfor kan man hjælpe sig lidt på vej vha. MR, hvis man lige står og mangler fx noget herretøj.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *