Tips til den fedeste festival

Festivaller bliver mere moderne for hvert år der går. Arrangementerne bliver større og større og flere unge bliver lokket til. Mange vil med til de festlige begivenheder, så her er der nogle tips til at komme godt i gang!

Få råd til at tage af sted

Det kan være dyrt at komme til festival da man skal have overblik over mange ting. Billetten skal bestilles, teltet skal købes og en masse andre ting skal blive planlagt. Det kan derfor være dyrt i mængden at skulle tage til festival. For at få råd kan man sælge nogle af sine brugte ting, fx skrotpriser bil eller en gammel cykel der alligevel bare står og mugner, som helt klart er oplevelsen værd!

Overblik og pakkeliste

Lav en pakkeliste der indebærer de ting der skal med. Det gør at man får et bedre overblik over sine ting og gør det nemmere at pakke ud fra en planlagt liste. Denne liste kan du tage med dig på turen og derfra genbruge den til når du skal hjem igen. Så kan du igen strege tingene over og igen have et større overblik over dine ting. Det mindsker også chancen for at glemme sine ting, både på vejen derhen – men også på vejen tilbage.

Tag festivallen med dig hjem

Det er måske ikke lige altid at der er mulighed for at tage til festival. Vejret kan måske ikke være på ens side eller der kan komme andre ting i vejen. Derfor kan du skabe din egen festival derhjemme! Da de fleste festivaller er om sommeren og derved ikke hele året, kan man skabe sin egen festival derhjemme, lige når det passer en. Det kan man fx gøre ved at arrangere sin have så den ser godt ud. Det kan du få tips og tricks til her.  Udover det skal vennerne bare samles, maden skal tilberedes og højtalerne skal være i stand og så bliver det næsten lige så fedt som en rigtig festival.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *