Giv julen en følelse af festival

Julen er hjerternes fest, og skal du arrangere en festival af en julefrokost, er det bedst at være ude i god tid. For at komme godt fra start og få planlagt så meget som muligt så tidligt som muligt, er der her 8 gode tips til din perfekte julefrokost.

Underholdningen

Skal din julefrokost ose lidt af den same stemning som man møder på en festival, er det også vigtigt at have arrangeret noget underholdning, så gæsterne I hvert fald ikke kommer til at kede sig. Husk også på, at du nok ikke er den eneste der vil holde et julefrokost arrangement i november/december måned. Det er derfor en god ide at være tidligt ude, og for booket eventuelle lokaler og underholdning. 

Bestem dine grænser

Før festen går i gang, er det også vigtigt at du bestemmer dig for, hvor fuld du vil tillade dig selv at blive. Har festen et festivaltema er det også ekstra let at blive revet med og lade de forskellige drinks køre ned i et væk. Det er netop derfor det er vigtigt at du er afklaret omkring, hvor meget du vil drikke, for husk, at dine handlinger vil få konsekvenser. Er arrangementet for kollegaer, vil du nok ikke huskes for noget du gjorde i en beruset tilstand, men hellere for den der afholdte en fantastisk julefrokost.

Fjol og hav det sjovt

Ja når det er sagt, er det også vigtigt at du husker at fjolle lidt rundt, og have det sjovt. Det er jo en fest, og selvom der måske er nogle normer for, hvad man laver til et sådant arrangement, kan du godt være kreativ og bringe festivals stemningen endnu tættere på. Du kan også opnå den gode stemning med massere af god musik. Det er nemlig med til at sætte festen i gang og kan fungerer som underholdning, hvis alt andet nu ikke går så godt.

Hvem er du sammen med?

Du skal selvfølgelig også tilpasse dit arrangement, så det passer til de gæster du planlægger at inviterer og være sammen med. Ved du at ingen af dem drikker, er det jo ikke oplagt kun at serverer forskellige drinks. Er du i tvivl om, hvad dine gæster godt kan lide, så husk, at det også er tilladt at spørge dem om, hvad de fortrækker.

Tømmermændene

Skal der være festivals stemning, så er det jo næsten uundgåeligt, at du ikke kommer til at have lidt tømmermænd den næste dag. Dette er også godt at være forberedt på, så du ikke laver alt for mange planer dagen efter. Husk også at få fyldt maven godt op med god mad inden, så alkoholen ikke rammer så hårdt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *