Dette udstyr er et must til festivalen

Festivaler er for mange årets og ikke mindst sommerens højdepunkt. Det er en uge, der byder på massevis af sjove og fede oplevelser med vennerne eller familien, men det er også en uge, hvor man lever lidt primitivt, og må gå på kompromis med visse ting. Der er en del udstyr, man skal slæbe med sig, når man tager afsted på festival og indtager campen med storm. Herunder finder du en liste over nogle ting, der er vigtige at have med, og som gør, at din festival lige bliver en tand bedre, og at du kan leve en smule mere luksuriøst end ellers.

Skab stemning med en god højtaler

Når man befinder sig på en festival om sommeren, vil der naturligvis være en masse god musik og koncerter, man skal opleve. Det er dog ikke kun til koncerter, man skal lytte til en masse musik, for der er vist ingen tvivl om, at der ikke er nogen camp uden musik. En fed højtaler er et must at tage med til campen, når man begiver sig afsted på en festival. Find en højtaler, der har en god størrelse, så den er stor nok til at spille campen op, men lille nok til, at den er nem at transportere, da du nok kommer til at slæbe rundt på den en del. Lyden er også afgørende, for den skal selvfølgelig kunne spille højt og samtidig have en god bas og klar lyd. Det er også en bonus, hvis den er vandafvisende, så det ikke gør noget, at der kommer lidt øl på, hvilket nok ikke kan undgås. Køb en fed højtaler til den næste festival på Black Friday og spar en god sum penge.

En powerbank kan redde din dag

Når man bor i telt i en camp i en uge, har man kun begrænsede muligheder for at få opladt sin mobiltelefon, og derfor er det en nødvendighed at tage en god powerbank med. Powerbanks fås i mange størrelser, og du kan med store fordele investere i en, der kan holde nok strøm til, at din mobil kan blive opladt mere end én gang. Vælg med fordel en med solcelle i, så du blot kan lægge den i solen, og ikke behøver at være afhængig af at finde en stikkontakt, hvor den kan være i lang nok tid til at blive fuldt opladt. Det er også rigtig smart at finde en powerbank, som har mulighed for at oplade mere end én enhed ad gangen. Har du en god powerbank ved hånden, behøver du ikke at bekymre dig om, at din mobil skal købe tør for strøm på et uheldigt tidspunkt.

En lille førstehjælpstaske

Hvem ved, måske skal du lege doktor på et tidspunkt. Man ved aldrig, hvad man selv eller ens venner kan finde på at gøre af dumme ting i en brandert, så det er altid godt at have nogle renseservietter og plastre ved hånden. Det behøver ikke at være en særlig stor førstehjælpskasse, for er uheldet virkelig ude, er der masser at hjælp at finde på en festival, men skærer man sig en smule eller får en hudafskrabning er det rart lige at kunne ordne det på ingen tid.

Lys campen op med solcellelamper

Man tager naturligvis på festival for at feste og have det sjovt, og det betyder også, at man kommer til at tilbringe mange nætter udenfor i mørket. Det er derfor en god idé at finde nogle billige solcellelamper, der bliver ladt fuldt op af sollyset, så der ikke skal trækkes strøm og ledninger for at få lys i campen. Det er nok den bedste idé at finde nogen, der er så billige som overhovedet muligt (mens de stadigvæk er brugbare), da de højst sandsynligt ikke kommer med hjem igen og sikkert ender med at blive ødelagt, enten af vind og vejr eller en flok fulde venner, der ved et uheld er lidt for voldsomme.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *