Tag festivallen med hjem

Sommeren er et mekka for festivaller over hele landet. Mange, unge som ældre, farer fra den ene festival til den anden for at få det hele med. Og så hiver Roskilde Festival mennesker til ikke kun fra Danmark men simpelthen fra hele verden. Men vi kender alle følelsen af at skulle hjem fra festival. Når det er enden på en æra. Den første dag hvor du sidder alene hjemme, og den eneste musik du har, er reklamerne fra din radio. Øllene er drukket, og alle vennerne er spredt igen. Det kan være utrolig trist at komme hjem fra en fed festival, men heldigvis kan du tage festivallen med hjem til dig og vennerne. Dermed behøver festen ikke at slutte, når festivallen gør det. Der er nemlig rig mulighed for at få lidt af festivalsstemningen tilbage uden at være på festival.

Koncerter hjemme

Hvis det er de fede kunstnere, og den gode musik man især savner fra festivalerne, kan man lave en slags festival for en enkelt dag, hvor man tager til koncert. Især her over sommeren er der utrolig mange kunstnere, der spiller. Man kan enten tage i Vega, til Fredagsrock i Tivoli eller måske en tur i Parken hvis man drømmer om det. Der er en masse forskellige type koncerter og kunstenere, som man frit kan vælge i mellem, og så kan man også finde meget forskellige prisklasser. Hvis man gerne vil lave lidt festivalsstemning, kan man prøve at få hevet så mange af sine venner med til koncert. I kan vælge at lave en helt dag ud af det, hvor I spiser noget god mad sammen, måske griller i en have, der har plads, og så tager til koncert i fællesskab. Dermed kan I hygge jer, og drikke så mange øl som i lyster, og forhåbentlig få skabt lidt af den gode stemning som man kan savne fra de skønne sommerfestivaler.

Jazzfestival og andre gode oplevelser

Over sommeren er der masser af arrangementer, som man frit kan afbenytte sig af. Nogle koster penge og tilmelding, mens andre er gratis, hvor man bare kan dukke op efter lyst. Jazzfestival er der ofte mange steder rundt omkring i Danmark, hvor man kan hygge med vennerne, mens man hører noget dejlig musik. Dermed er der Ofelia Plads i København, der ofte byder på en masse forskellige gratis og udendørs arrangementer, som kunne være en god mulighed for at få hygget sig sammen. Der er dog ofte ikke så meget gang i denne type arrangementer, men det er hyggeligt, og man kan med fordel drikke en øl til noget god musik med venner under armen.

Ølsmagning

Hvis man savner nogle gode øl, kan man tage til ølsmagning med alle sine festivalsvenner. Se Danmarks bedste ølsmagninger her, hvor du i fællesskab med dine venner kan tage på tur og drikke en masse gode øl. Man kan overveje at tage til ølsmagning længere væk, hvor man kan lave ene lille biltur ud af det, måske med en enkelt overnatning et sted i landet. Ølsmagninger er ofte en succes for større og små grupper, hvor man både kan lære lidt om processen bag den gode øl, og derudover drikke en masse forskellige typer af øl. I kan tage på udkik efter den perfekte øl til den næste festival i skal på, hvis i en af dagene skal have lidt ekstra forkælelse med nogle gode kolde øl i hånden.

Hold en sommerfest

Hvis du virkelig går og savner en god festival med hele slænget, kan du overveje, om du skal holde din egen havefest og gøre den lidt festivalsagtig. Du kan sagtens servere en masse billig festivalsmad og lave festivalstema over festen. Det er et sikkert hit blandt vennerne, hvor musikken spiller, og øllene bliver drukket i lange baner. Du kan også vælge at sætte en dresscode, hvor folk skal komme i deres helt store festivalsoutfit med gummistøvler, Birkenstock, bøllehatte og hvad man nu ellers har på under en festival. Ølbowling og shot-flaskerne kan stå klar, så både du og gæsterne virkelig kan komme i den helt rigtige festivalsstemning og få en skøn aften sammen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *