Unge jagter kærlighed og venskaber på landets festivaler

Festivaler er fulde af farver, glade mennesker, dyre drinks og nye bekendtskaber. Man kommer hjem med galoperende tømmermænd og højst sandsynligt en manglende hygiejne, men til gengæld med en kontaktbog fuld af nye numre. 

På festivaler samles en masse mennesker om noget, de er passioneret omkring. Mest hyppigt er det musikken, men det kan også være alt lige fra rollespil til japanske tegneserier. 

Derfor bør du tage på festival

Som ung er en festival en fantastisk mulighed for at få afprøvet henholdsvis din alkoholgrænse og din selvstændighed. Der drikkes på festivaler, og fuld bliver du helt sikkert, men der er ingen kære mor til at tage sig af dig når du skal kaste op eller vil puttes. 

Så selvom det ikke kan virke lærerigt at rende rundt på en mark omringet af fremmede og forgifte sig selv, så lærer man alligevel en hel del om, hvad ens krop kan klare ift. alkohol, og hvordan man tager sig af sig selv i primitive omgivelser, når forældrene ikke er der, til at holde dig i hånden. 

Er du ikke den mest udadvendte type, eller føler du dig meget akavet, kan alkoholen og den fantastiske stemning også være et godt spark til at få sat gang i nogle samtaler. Står folk og venter på at høre en kunstner, du også elsker, ved du allerede inden samtalen er begyndt, at I har noget tilfælles. Nemlig den kunstner I begge er kommet for at se. 

Måske gemmer prinsen sig i et vakkelvornt telt 

Prinser kan komme i alle farver og størrelser. Nogen gange er de frøer, andre gange er de røde om tuden og glade i låget. Der er flere, der har været så heldige at finde deres store kærlighed på en af de mange festivalspladser rundt om i Danmark. Som tidligere nævnt ved man allerede når man mødes, at man har noget tilfælles, nemlig musik, og det giver et godt udspring for samtaler. 

Trods festivaler kun varer omkring 3-4 dage, sker der så meget på disse dage, og der bliver skabt så mange nye minder. Er du heldig, kan disse minder komme til at blive skabt med en potentiel fremtidig partner. Selv hvis du ikke er heldig og falder over prinsen på den hvide hest, kan du altid ligge med tømmermænd efter festivalen og oprette en bruger på en dating side for unge. Her kan du måske møde nogle af de mange festivalgæster. 

Husk at få dig selv helskindet med hjem igen

Det er selvfølgelig vigtigt at have det sjovt på festivaler, og man skal også have plads til at slippe sig selv fri. Men derpå skal det også siges, at en fantastisk druktur hurtigt kan blive ubehagelig, hvis man ikke har spist nok, drukket nok vand eller hænger ud med de forkerte mennesker. 

Er det din første tur på festival, er det vigtigt, at du tager afsted med nogen, som du er 100 % tryg ved, så du ved, der er nogen til at gribe dig, hvis noget skulle gå galt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *