6 råd til en god festivaloplevelse

Musikfestivaler er for mange en super god oplevelse og den bedste måde at opleve live musik på. De kan imidlertid være fysisk og mentalt udmattende.

Men en erfaren festivalgænger er altid afslappet, ren, ikke solbrændt, og har styr på det hele. Hvis du gør ligesom dem, så får du den bedste og sjoveste oplevelse nogensinde.

Få dine billetter tidligt

De fleste musikfestivaler der opkræver penge, har forskellige fastsatte prisklasser. Det kan være, at der sælges Early Bird-billetter, hvor der kan gemme sig gode fordele. Hvis det er en festival, hvor du skal campere, så sørg også for at få dine billetter hurtigt, så du er sikret en god plads. 

Kend planen på forhånd

Musikfestivaler offentliggør generelt en foreløbig tidsplan længe før begivenheden. Sørg for at have denne printet ud fra festivalens hjemmeside, og fremhæv de ting som du helst vil se. 

Når det er sagt, skal du passe på ikke at drikke for meget, da dette kan resultere i at du misser en koncert som du ellers havde glædet dig til. 

Vær praktisk

Vejret i Danmark er meget uforudsigeligt, så have noget forskelligt tøj med, som passer til alt slags vejr. Høje hæle er aldrig en god idé. Du skal sørge for praktiske sko, som nødvendigvis ikke er dit yndlingspar. Festivaler har nemlig en tendens til at være ret beskidte, og dette går i høj grad ud over skoene. 

Solcreme er også et must. Tænk på, at du er udenfor hele dagen, og måske i flere dage. På festivaler er der typisk også begrænset adgang til brusebad. Gør derfor dig selv en tjeneste og medbring nogle vådservietter hjemmefra. 

Sørg desuden for at have en god madras med, hvis du skal campere. Der er ikke noget sjovt ved at går rundt at have ondt i ryggen under hele festivaloplevelsen, fordi du har sovet på en hård og dårlig madras. Det kan også være en fordel at tage noget CBD-olie med, hvis uheldet er ude. Dette virker nemlig smertelindrende, og du skal dermed ikke bekymre dig om rygsmerter. Du kan se forskelige slags CBD-produkter på cibdolcbd.dk.

Administrer dine penge

Festivaler er typisk en dyr fornøjelse. Sørg for ikke at bruge alle dine penge allerede på anden-dagen, hvis din festival varer fire dage. Der er mange forskellige ting, som du kan blive fristet af at købe på festivaler. Så lav et budget allerede inden, og find ud af hvor meget du vil lægge til siden til hver dag. På den måde er du sikret, at der er penge nok til hele festivalen, og at du ikke har brugt hele din opsparing når festivalen er slut. 

Tag ikke dyre ting

Tag kun de ting med som er nødvendige. Du har ikke brug for din diamanthalskæde, din iPod, dit Rolex-ur eller noget andet, der koster masser af penge, og som ikke har en praktisk funktion. Efterlad disse ting derhjemme. Du vil ærgre dig over hvis de går i stykker, mister dem, eller at de bliver stjålet. 

Der er masser af andre lejligheder hvor du kan vise dem frem. En god idé kan for eksempel være at købe et par billige solbriller, som du ikke vil ærgre dig over at miste. 

Spis, sov og drikke

Festivaler er overvældende, især hvis det er en lang festival, hvor du camperer. Sørg for at holde dig hydreret, hold dit blodsukker oppe og få masser af hvile. Powernaps midt på dagen fungerer godt, især hvis det er en varm middag, og du kan finde et skyggefuldt sted at lure. 

Medbring også et førstehjælpskit til grundlæggende sundhedsmæssige behov. Det kan eksempelvis være desinfektionsmiddel, Panodiler, tamponer osv. Det er typisk små ting, der alligevel ikke fylder noget og som kan gøre en stor forskel på en festival. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *