Se godt ud hele festivalen igennem

Festivalen er ofte et sted, hvor de fleste af os opgiver et ordentligt look, i hvert fald til sidst. De første dage er man ofte optimistisk, og når håret endnu ikke er fedtet, føles det, som om alt kører på skinner. Dog så opgiver man ofte udseendet i sidste halvdel af festivalen, her er det kommet bræk eller alkoholpletter på størstedelen af ens tøj, man ligger med makeup ud i hele ansigtet, og håret har aldrig været klammere. Når alle andre ser ligesådan ud, tænker man ofte, at der ikke er noget at gøre ved det, dog er der her tips du kan følge, for at se fantastisk ud, selv på de sidste dage. 

Invester i noget setting spray

Går du med den mindste makeup, så kan det anbefales at investerer i en god setting spray. Til dem som måske ikke helt ved hvad det er, så er det en spray man sprøjter på efter man har lagt makeup, dette får makeuppen til at holde længere og forhindre, at den bliver tværet ud. Det kan sammenlignes lidt med funktionen for hårspray. Hvis du køber noget setting spray behøver du slet ikke bekymre dig om makeuppen i løbet af dagen, du skal ikke være bekymret for om den er blevet tværet ud eller rodet, de kan være sikker på, at den sidder som den gjorde lige da du havde lagt den. Du kan hos følgende finde et udvalg af gode setting spray. Her kan du finde sammenligninger, og fordele og ulemper ved hver eneste, du kan derfor nemt finde en, som passer til dit behov, og som skal med på din festivals tur. Nogle fungerer bedst til nogen hudtyper, og de holder også på makeuppen i forskellig tid. Du skal derfor lige tænke over, hvor lang tid du egentligt ønsker, at det holder, og hvornår du plejer at ligge en nyt lag alligevel. En setting spray er altså en perfekt ide, til din næste festivals tur. 

Tør shampoo er din bedste ven

Når man når ud på de sidste dage i festivalen, og der ikke har været god mulighed for at gå i bad eller især vaske hår, så kan en tør shampoo redde dig. Det forhindrer, at håret ser fedtet og olieret ud, selvom det ikke er blevet vasket. Det er nemt at bruge, og du kan få dem i små pakker, hvis du ikke har meget plads i tasken. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *