Hvad du skal kigge efter i en powerbank

Ah, festivallivet. Lune øl, godt selskab, forhåbentlig god musik og desværre også en flad telefon. Det er de færreste, der har en smartphone der kan holde til hele festivallen, hvilket dog også er en hel del at forlange af en telefon. Men du kan naturligvis forlænge dette, med festivalgængerens uundværlige ven: en powerbank. Selv hvis du tager en backup telefon med på festivallen, så er det svært at finde en, der kan holde hele vejen hjem, så selv hvis du har en dedikeret festival-telefon, så kan det godt være du skal læse med her alligevel. Men hvad skal du se efter?

Prisen

For det første, kan det være en idé at kigge efter prisen, for selvom du måske ikke vil have den billigste model, så er der heller ikke grund til at smide for meget efter den. Som Ekstra Bladet kunne rapportere, blev der fundet over 200 telefoner, sammen med en masse nøgler og ure efter årets roskildefestival. At så mange ting går tabt i løbet af en uge, er ikke unaturligt med så mange mennesker på samme sted. Men det gør også, at man ikke nødvendigvis vil have det dyreste af det dyre med sig. Så uden at sætte et budget for dig, så kan det anbefales ikke at købe det dyreste af det det dyre. Den skal trods alt, i første omgang, blot holde til festivallen.

Oplading 

Noget andet du skal have for øje, er naturligvis hvor din powerbank kan oplade. Vi bruger telefonerne anderledes på festivaller, det kan være vi bruger dem mindre end normalt, da vi bruger det meste af tiden på at have det sjovt, snakke, spille spil og så videre. Men udover at bruge telefonen til musik, eller måske at dokumentere festivaloplevelsen på de sociale medier, hvilket hurtigt trækker strømmen, så vil du måske stadig være opdateret på hvad der sker uden for festivalen. Måske du stadig gerne vil følge med i nyhederne, stadig kunne bette på din favorit sport hos fx Unibet eller noget helt tredje. Men alle disse ting trækker også strøm, så her kan det være ekstra rart, at have en powerbank du kan stole på, så du ikke føler du skal spare på strømmen hele tiden.

Antallet af udgange

Til sidst kan du overveje antallet af udgange. Det kan være du vil oplade flere ting på én gang, måske et sæt hovedtelefoner eller sandsynligvis en E-cigaret, hvilket Politiken allerede i 2013 kunne rapportere var kraftigt stigende i popularitet. Det kan også være I bare er flere i din camp, der vil bruge den. Her er du ofte ude i de lidt dyrere modeller, men er I flere om det, eller det passer dit behov, så kan det være en grund til, at gå lidt længere end de billigste af de billige.Du kan naturligvis også gøre som mange stadig gør: Hiv din gode gamle Nokia 3310 eller lignende med, og lad smartphonen blive på natbordet og holde fri i en uge. Men hvis du ikke kan være foruden, så sørg for at have det rigtige tilbehør med.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *