Sådan bliver din vej til sommerens festival lagt

Det kan føles som om, at sommeren og dens festivaller er uendeligt langt borte. Men inden du ser dig om, så banker de alligevel på døren. Og er du studerende, så er det måske en idé allerede nu at tænke på, hvordan du skaffer pengene til årets billetter. Savner du inspiration til, hvordan du skal få råd til disse, så læs med i denne korte vejledning.

Forskellige måder at skaffe penge til festivaller
Nogle af de mest up to beat festivaller, som for eksempel Roskilde festival, har fra i år af gjort det muligt at købe sin billet på afbetaling. Den såkaldte smart billet giver dig mulighed for at betale billettens pris i 6 rater over lige så mange måneder. For at finde råd til dette i det stramme SU budget, behøver du ikke andet, end at sløjfe en af de månedlige byture, og så slå dig til tåls med, at du til gengæld kan feste max igennem til på festivallen til sommer.

Det er ved at være sidste udkald, hvis man skal have en smart billet, og er du så uheldig ikke at nå det, så er der stadig råd at hente. Alle festivaller mangler desperat hjælp fra frivillige, som enten før, under eller efter festivallen vil hjælpe til med diverse praktiske opgaver. Jeg har selv været det flere år i træk på Tinderbox festivallen, og det kan varmt anbefales. Opgaverne er ganske nemme og ufarlige, og du får god mad og en billet til resten af festivallen til gengæld. Ofte ligger dine vagter som frivillig således, at du ikke engang går glip af den gode musik. Til gengæld kan de fungere godt som et tiltrængt pusterum imellem de vilde festdage. Er frivilligt arbejde ikke noget for dig, fordi du vil kunne leve dig helt ind i festivallens magi uden afbrydelser, så kan du tage chancen, og se, om du ikke skulle være så heldig at vinde pengene på et online Casino. I øjeblikket får du eksempelvis med LeoVegas bonuskode 2018 en stor mulighed for at stikke afsted til festival med en masse dejlige penge på lommen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *