Brug for en pause fra festival? Her er 5 slags pauseunderholdning

Festivaller er ustyrligt morsomme. Hvis du er afsted på en større festival inkl. overnatning, så kan der dog være behov for en mindre pause fra festlighederne i ny og næ. Er det noget, du også kan vedkende dig, så finder du i denne artikel hele fem slags pauseunderholdning, der kan give dig et lille afbræk fra alkohol og fest.

1. Du kan spille på din smartphone

Du har et væld af muligheder for at spille på din smartphone. Det kan derfor også være en god måde at holde dig selv underholdt på, hvis du tager en lille pause. Det kan være alt lige fra Angry Birds til online bingo. Hvis du gerne vil prøve kræfter med sidstnævnte, så kan du med fordel oprette dig hos BingoSlottet med en BingoSlottet bonuskode 2018.

2. Læg dig i teltet og tag en lur

Det kan også være oplagt at tage en lille lur. Hvis du har været til festival flere dage i streg, så er du med garanti også ved at være træt. Derfor kan en lille powernap være en god idé. Det behøver ikke at være mere end 20 minutter. Det kan være, at dagens program endnu ikke er startet eller der ikke spilles musik, der falder i din smag.

3. Medbring noget spændende læsestof

Hvis du gerne vil give kroppen lidt ro, så kan du også give dig i kast med at læse lidt. Det kræver dog, at du har valgt at medbringe noget læsestof. Det kan være alt lige fra en bog eller et magasin til en e-bog, du læser på din smartphone. Der er heldigvis mange muligheder på dette punkt – også hvis du har glemt læsestof, da det kan findes på din mobil.

4. Stream en film

Det er de færreste, der tager på festival uden at medbringe deres smartphone. Derfor har du også rig mulighed for at streame en film eller et afsnit af en Tv-serie. Du kan nemlig downloade apps til de mest gængse streamingstjenester på både Android og iOS. Det bør dog understreges, at det naturligvis kræver, at du har et godt dataabonnement.

5. Nyd det lækre vejr fra din camp

Hvis du er i telt, så har du også en camp. Hvis du er heldig med vejret, så er det oplagt, at du piller lidt tid ud af kalenderne til blot at nyde det lækre vejr. Det er sjældent, at det faktisk er noget, du lægger synderligt meget mærke til, hvis du har travlt med at lytte til musik eller lignende. Forsøg derfor også at bruge lidt tid på at nyde vejret.

Bonustip: Sørg for at drikke godt med vand

Alkohol er typisk en stor del af, at være på festival. Derfor er det også vigtigt, at du sideløbende sørger for at drikke godt med vejr. Det er særligt aktuelt, hvis solen står højt på himlen og temperaturen af høj, da det er med til at dehydrere dig endnu hurtigere – og det hjælper fadøl altså ikke på. Sørg derfor for at drikke vand sideløbende.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *