Sko, sko, sko! Undgå sygdom til festivallen

Lige fra det øjeblik man overvejer eller begynder at tænke på at købe sin festvalsbillet, til det øjeblik hvor man endelig bliver lukket ind på selve pladsen, glæder de fleste sig utroligt meget. Under selve festivallen oplever de fleste også mange gode ting, som ikke gør andet end at holde humøret oppe. Alt denne gode stemning skal dog ikke gå tabt, når du så kommer hjem og har fået en ordentlig gang halsbetændelse eller det der er værre. For at undgå dette er der her nogle ting du bør overveje og tænke over inden du tager afsted.

Sko til enhver lejlighed

Du kan ikke regne med at vejret kommer til at være så stabilt, at du kan gå I sandaler hele festivallen igennem. I hvert fald ikke, hvis du er på festival i Danmark. Det er netop derfor, at du bør have sko med til enhver mulig lejlighed. Find herresko, damesko, stiletter, sandaler… det er lige meget, så længe du både har nogle lukkede, nogle åbne og nogle skiftesko, så du i hvert fald ikkebehøver gå barfodet rundt, da dette helt sikkert vil få dig til at ende i sengen et godt stykke tid efter festivallen. Det ville da være en ærgerlig måde at slutte en ellers fantastisk oplevelse af på, ville det ikke?

De bliver slidte

Det kan godt være at du gerne vil se ekstra godt ud, når du skal ud og møde nye mennesker og hygge dig, men lad nu hver med at tage de bedste og de dyreste sko som du ejer med. De vil nemlig blive beskidte og slidte, måske gå i stykker og måske blive væk. Føler du ikke at du har nogle passende sko, som du egentlig godt kunne undvære, kan du købe sko til mænd ved at kigge på herre sko tilbud. De behøver måske ikke være helt vildt smarte, men det vigtigste er at de kan bruges til formålet. Du kan finde sådanne tilbud, ved f.eks. at søge på herresko udsalg, og så er det ellers bare med at komme afsted, så du kan nyde din festival, uden at ligge i sengen en uge efter, på bekostning af en fed oplevelse.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *