Hav den bedste underholdning med på festival

Festivaller handler om musik, venner og god stemning. Der kan dog sagtens komme perioder, hvor det er vigtigt at have noget konkret underholdning at give sig til, og denne artikel hjælper dig med at blive helt klar til festivallen på netop den front. 

For selvfølgelig kan der ikke gå druk, musik og fest i den fra morgen til aften i en hel uge. Der skal også være plads til at komme sig, flade lidt ud og bare hygge sig alene eller med de andre, man er af sted med. Men hvordan sikrer man sig så, at man altid har god underholdning med sig? 

Spil til mobilen

Mobilen er et oplagt sted at starte, fordi man altid har den med sig. Hvis man blot har en god powerbank med, vil mobilen altid være en god ven, når man ligger med tømmermænd, men gerne vil foretage sig et eller andet. På mobilen er det muligt at finde en masse god underholdning, som hjælper dig lidt på vej. 

Eksempelvis findes der en lang række spil til smartphones, som stort set aldrig bliver kedelige. Der er selvfølgelig alle de online spil, som er frit tilgængelige for dig, hvis du bare har en internetforbindelse, hvilket nok er de fleste forundt. Det er nemt og hurtigt at logge ind på sine apps, og så kan du ellers komme i gang. 

Det kunne eksempelvis være online casino eller betting, men der findes selvfølgelig også en lang række mere simple eller komplekse spil, som måske mere bare bruges som tidsfordriv. Du kan også spille med vennerne, hvis I kobler jeres telefoner op, og så bliver det pludselig til en sjov aktivitet, når I ligger i hver jeres telt med åbningen rullet ned. 

Fysisk aktivitet 

Der er rigtig meget idé i at give jer selv mulighed for at lave nogle fysiske aktiviteter på festivallen. Måske tænker du, at det ikke er muligt efter en masse alkohol dagen forinden, men det er lige netop derfor, at lidt sport og en kildevand er en rigtig god måde at komme i gang på. 

Det er samtidig supernemt at planlægge fysiske aktiviteter på en festival. Du skal blot have en bold eller lignende med dig, og så er du nærmest klar til at komme i gang. Det er nok heller ikke svært at finde folk, som gerne vil ’joine’ dig, for når først nogle tager initiativ, bliver det ofte bakket rigtig godt op på noget så mangfoldigt som en festival. 

Det behøver selvfølgelig ikke være fodbold, for I kan også lave små stafetter eller lege, som bare lige foregår rundt om jeres egen camp. Det handler egentlig bare om at finde kreativiteten lidt frem og have fokus på at lave noget sjovt. Hvis du tager initiativ til at lave en aktivitet, vil der sikkert være andre, som føler sig inspirerede de næste dage. På den måde kan man hjælpe til at skabe et lille fællesskab i lejren, som gør hele oplevelsen på en festival endnu sjovere. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *