Pak godt til din næste festival

Når sommeren banker på betyder det især én ting for rigtig mange mennesker. Der er nemlig mange, som pludseligt går meget op i, at de skal til festival. Mange mennesker har en særlig festival, som de altid tager til. Andre har et par stykker, som de skifter lidt mellem. Færre forsøger at nå samtlige af de festivaller landet har at tilbyde. Det er meget ofte mennesker, som i forvejen arbejder med musik og som måske endda skal anmelde musik eller lignende. Uanset hvilken type du er, er det vigtigt, at du pakker godt til din festival. Er du meget garvet og har været afsted i mange år har du formentligt helt styr på hvordan du skal pakke. Er det derimod en af dine første gange på en festival er det vigtigt, at du pakker godt og på forhånd planlægger hvad du skal have med.

Pak let til den store musikfestival

Skal man til et af landets helt store musikfestivaller er det en god ide at sørge for, at man ikke har alt for meget med. Der er flere grunde til, at det er en god ide at have meget få ting med. Når man skal finde et sted at slå sit telt op kommer man til at løbe rundt. Her er det vigtigt, at man sørger for, at man ikke har for mange kilo på ryggen. Det kan nemlig gøre, at man er langsommere og på den måde kan det gøre, at man ender med en dårligere plads. Det kan have en stor indvirkning på hele festivallen. Derfor bør man altid pakke meget let så man ikke har så mange kilo med.

Hvis man vælger at pakke let er der også mere plads i teltet. Skal man afsted med mange mennesker og bo i samme telt kan det ende med at blive meget trængt i teltet. Har man til med store tasker der fylder over det hele bliver det endnu sværere at være der. Derfor er det en god ide at have lidt bagage med. Og kender man de andre man skal bo sammen med rigtig godt er det en god ide at sige til dem, at du vil foretrække, at de ikke tager så mange ting med. På den måde har I fra starten forventningsafstemt og det kan gøre, at I slet og ret får det bedre.

Kig på vejrudsigt når du pakker til festival

Hvis der især er én ting, som du bør lade påvirke din bagage til festivallen er det uden tvivl vejret. For vejret har rigtig meget at sige for hvad du skal have med på en festival. Uanset hvilken type af festival du skal på er det en god ide at se hvilken form for vejr det bliver. Bliver det meget varmt er det godt at have sommertøjet med. Det er ikke sjovt at gå rundt at have det for varmt. Og hvis solen alligevel er ude kan man bruge det som en mulighed for at få lidt farve på kroppen. Er man til en festival tæt på en sø kan man med fordel tage badetøj med.

Hvis man bruger kontaktlinser eller briller bør man også tage sine egne dykkerbriller med styrke med. Så kan man nemlig få nogle gode svømmeture. Igen er det en god ide at sige til sine venner, at man har tænkt sig at tage svømmetøj med. Så har de også selv en chance for at gøre det samme og så kan I sammen tage ud og svømme i poolen eller i havet. Det er altid dejligt og det kan gøre, at dagen starter lidt bedre. På en festival får man ofte meget alkohol og det kan gøre, at man vågner op med tømmermænd. Her er der forskellige ting man kan gøre, men der er ingen tvivl om, at en svømmetur kan gøre det rigtig godt for en. Det friske vand og de lidt koldere temperaturer passer godt til, at man hurtigt får det bedre.

Tjek programmet ud på forhånd

En anden ting du altid bør have med i tasken når du skal til musikfestival er en plan over hvilken musik du skal høre. Er der tale om en musikfestival hvor du ikke kender kunstnerne er det naturligvis ikke relevant. Så bør du blot tage til forskellige koncerter og nyde den musik der nu engang er. Så kan du efterfølgende følge op på de forskellige bands og på den måde lære dem at kende. Hvis det derimod er en musikfestival, hvor du ved, at der kommer mange af dine favoritnavne er det en god ide at notere hvem du vil se. Er du meget uheldig kan det være, at flere af dine yndlingsbands spiller på samme tid. Det kan gøre, at der er visse bands du er nødt til at sige nej til.

Solbriller er altid godt på en festival

Der er flere grunde til, at man altid bør have solbriller med på en festival. For det første ser man altid ret smart ud når man har solbriller på. Og selvom det ikke altid har været sådan, så er det vigtigt, at man ser smart ud på en festival i dag. Folk går meget op i, at de har det rette tøj med på festival da de nyder at blive set. Ofte er der også mange modemagasiner, som tager til festival for at forhøre sig omkring hvad folk har på.

Af den grund bør du altid sørge for at have solbriller på. Der er selvfølgelig også en anden grund til, at det kan være en ide at have solbriller på. Det kan man gøre når der er meget sol. At gå rundt i flere dage og misse med øjnene er aldrig sjovt. Hvis man derimod altid har et par solbriller på sig kan man tage dem på med det samme. Har det været en hård aften og nat dagen før kan man også dække de mørke rander under øjnene ved at tage solbriller på. Selvom vejrudsigten siger, at det kommer til at regne kan det sagtens være, at der også vil være lidt sol.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *