Ventetid til festival? 5 sjove aktiviteter fra din smartphone

Hvis du skal på festival, så vil du gerne have det sjovt. For mange er det hele pointen ved at tage på festival. Det er dog ikke altid, at der spilles musik, du har lyst til at lytte til. Mange bruger pauser på at nyde kolde fadøl, andre på at tage en bid mad, mens andre i stedet har lidt svært ved at finde ud af, hvad de skal give sig i kast med. Hvis det også er noget, du kan genkende, så skal det gøres klart, at du kan finde mange sjove aktiviteter direkte fra din smartphone.

Det er op til dig selv at finde ud af, hvad du egentlig ønsker at give dig i kast med. Hvis der er tale om en festival, hvor du også skal bo i en camp, så er det oplagt, at du også tager en lille pause en gang imellem, da en sådan festival typisk også strækker sig over flere dage, hvorfor det kan være hårdt for kroppen. Nedenfor kan du finde en række gode tips til, hvad du kan lave fra din smartphone, hvis der er lidt ventetid til festivalen eller du blot har brug for en lille pause.

1. Du kan streame et afsnit af en Tv-serie

Dette er naturligvis noget, der kræver, at du kan lægge dig i et telt eller deslige. Hvis du gerne vil streame et afsnit af en Tv-serie, så er det svært at gøre midt på en festivalsplads. Der er dog mange af de større festivaller, hvor man har sin egen camp, hvor du har slået et telt op. Hvis du ligger i teltet, så er det slet ikke noget problem for dig at streame et afsnit af en Tv-serie. Det kan også være en rigtig god måde at fordrive tiden på eller tage en lille pause.

2. Hold dig opdateret på de sociale medier

Du kan selvfølgelig også sagtens vælge at holde dig opdateret på de sociale medier, hvis det er noget, du ønsker at gøre. Det er ikke noget, som alle mener, er noget for dem, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er en rigtig sjov aktivitet, som sagtens kan fordrive lidt af den ventetid, der sagtens kan opstå på en festival. Det er dog noget, der kræver, at du faktisk har en god internetforbindelse, da det ellers ikke er helt så nemt at surfe på nettet.

3. Du kan spille forskellige typer af spil

Hvis du synes, at det er sjovt at spille på din smartphone, så er det også oplagt, at det er noget, du giver dig i kast med. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der findes mange typer af spil, så det er ikke alle typer af spil, der er lige noget for dig. Hvis du synes, at det kunne være sjovt, at det er noget, du kan kombinere med at vinde penge, så klik her, hvor du kan finde en god bonuskode til online kasinoet Mr. Green, så du kan spille deres spil direkte fra mobilen.

4. Følg lidt med i de seneste nyheder

Hvis du er på festival og har været det i et par dage, så kan du hurtigt ende med at følge i, hvad der sker rundt omkring i verden. Har du brug for en lille pause eller har du noget ventetid, så er det også en oplagt idé, at du giver dig i kast med at læse lidt nyheder på din mobil. Det vil – med garanti – være noget, der godt kan holde dig beskæftiget i et stykke tid, inden det igen er tid til at give den gas på festivalpladsen. F.eks. er der dagligt mange nyheder på EB.dk.

5. Lyt til en god lydbog

Hvis du ved, at du gerne vil bruge ventetiden på, at slappe lidt af og blot ligge i dit telt el.lign., så er det oplagt, at du giver dig i kast med at lytte til en god lydbog. I et sådant tilfælde kan du blandt andet benytte dig af en service som Mofibo, der giver dig mulighed for at streame mange tusinde lydbøger, så du kan derfor også være sikker på, at de har noget blandt udvalget, der er noget for dig.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *