Beer Pong Bord i campen

Du kan bruge et beer pong bord mange forskellige steder. Det er perfekt at bruge som lidt ekstra underholdning til festen, hvor dine venners evner for alvor kan blive sat på prøve, og du forhåbentligt selv kan imponere gæsterne med din unikke træfsikkerhed. Et beer pong bord er en gadget, som uden tvivl vil give dig mange skægge stunder, og det er en god måde at tiltrække andre mennesker, du ikke kender, på. For eksempel når du til sommer skal sætte din camp op på en af landets festivaler.

Skal du på festival?

Hver sommer byder Danmark på en lang række af forskellige festivaler rundt omkring i landet. Her kan du høre musik, drikke øl og more dig med dine venner. Noget af det fedeste ved en festival er naturligvis musikken, men du skal bestemt også huske på, at det er en oplagt mulighed for at bruge en masse tid sammen med dine venner og ikke mindst lære mange nye mennesker at kende.

Uanset om du vælger at tage på Roskilde Festival, Skanderborg Festival eller et helt tredje sted, skal du tænke over, hvordan du ønsker at bo, når du er der. Nogle foretrækker at bo i et godt gammeldags telt, mens andre igen er mere mageligt indrettede og gerne vil bo i en husvogn eller lignende. Det er helt op til dig selv, men vi kan ikke understrege nok, at du kan få meget ud af at lave en stor camp med dine venner.

Få lavet en fed camp

Når du har besluttet dig for at tage på festival med dine kammerater, er det en god idé at tænke over, hvordan I gerne vil indrette jer de dage, hvor I skal bo på festivalpladsen. Når I er taget sammen afsted, giver det også bedst mening, at I bor sammen. Det egner en camp sig fortrinligt til. Her kan I lave mad, drikke øl og spille beer pong på det medbragte beer pong bord, mens I stadig kan sidde i ly for regnen eller i skygge for solen.

Giv jeres camp et fedt navn, og inviter de forbipasserende ind på besøg. Det er en oplagt mulighed for at lære nye mennesker at kende. En festival er for det meste fyldt med glade mennesker, der blot er interesseret i at nyde dagene på stedet, og det er altid sundt at få nye venskaber eller måske møde din kommende mand eller kone. Campen er et naturligt samlingssted, hvor I både kan lade op til festen og på samme tid slappe af ovenpå på en hård nat.

Pas på dig selv

Midt i al glæden, alkoholen og musikken skal du stadig huske at passe godt på dig selv og dine værdigenstande. Lad være med at gå rundt på festivalpladsen alene, hvis du er meget beruset, og sørg også for at holde øje med dine kammerater. For selvom langt de fleste på en festival udelukkende har gode intentioner, kan det bestemt ikke udelukkes, at der er mennesker, hvis motiver er knap så godhjertede. Derfor er det en god idé hele tiden at sørge for at bibeholde en sund skepsis. Og sørg for, at der altid er nogen i campen til at holde øje med den. Specielt hvis I efterlader værdigenstande dér.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *