Smart tøj til festivallen

Festivaller kan være en helt fantastik fornøjelse, som du vil mindes tilbage på i mange år. Der er dog ikke noget værre, end når forkert valg af tøj, smadrer den gode oplevelse. Derfor får du her en række af råd til, hvilket tøj der mest smart at medbringe på din næste festival. 

Tøj med til alt slags vejr 

Det er selvfølgelig en grænse for, hvor meget tøj som det er muligt at have med på festival. Det er ikke særlig fedt at gå at slæbe på alverdens ting og sager, som du måske ikke komme til at benytte dig af. Men det er også en super god idé at være klar på, hvad end vejrguderne kan finde på at udsætte os for. Derfor er det både en god idé at have shorts og T-shirts med, hvis solen skinner igennem, samt regntøj, hvis du er uheldig nok til at det regner alle dage. 

Desuden kan det blive super koldt om natten, hvis du skal overnatte i et telt, så sørg for at have nogle varme uldtrøjer med, så du ikke dør af kulde. Ydermere er det også en god idé at have lidt fint tøj med, selvom det bare er en festival. Du ved jo aldrig, hvem du muligvis løber ind i. Så husk en fin polo eller skjorte. Hvis du ønsker nogle i en ordentlig kvalitet, der kan holde til en tur på festival, samt til en overkommelig pris, så køb din næste polo shirt hos Redgreen.dk.

Bær en bæltetaske

Ligesom mange andre, er du måske også vant til at lægge mobilen i baglommen og pungen i jakken. Dette er dog ikke det smarteste til en festival, hvor du står tæt op og ned ad andre mennesker, der hurtigt lige kan hapse din mobil op af lommen. 

Det er derfor en super god idé at anskaffe sig en bæltetaske, som du kan have rundt om enten livet eller på tværs over torsoen. Dermed skal du ikke i samme grad bekymre dig om tyveri. Du kan desuden have alverdens flere ting med i din bæltetaske. Eksempelvis en lille flaske vand, noget solcreme og en læbepomade. 

Lag på lag

Det er varmt om dagen, men køligt om natten. Du behøver ikke at bekymre dig om det, når du står midt i mængden til en aftenkoncert, men ellers kan det hurtigt blive rimelig køligt. 

Det er en god idé at tage flere forskellige lag på, så du kan tage af og på, alt efter temperaturen. Hvis du kun har én stor tyk jakke med at tage ud over, kan det være svært tilpasse dig temperaturen. Dette er imidlertid det smarte ved at gøre brug af lag på lag metoden, hvor du nemmere har mulighed for at tilpasse dig den gældende temperatur.

Hos Redgreen har de alverdens gode tilbud på forskellige fine trøjer, som du sagtens kan kombinere med hinanden, så du ser godt ud, mens du føler dig godt tilpas. Så tilmeld nyhedsbrevet for nyheder og rabatter, og gør et godt kup.

Komfortabelt fodtøj

Du vil gå meget og måske danse meget. Du kommer i hvert fald til at bruge de meste af dagen på dine fødder. Derfor er det super vigtigt at have nogle komfortable sko med, der passer til vejret.

Det er altid en fremragende idé med et par gode sneakers der kan tåle at blive beskidte, for det er trods alt en festival, hvor I måske vil komme til at træde hinanden lidt over tæerne til koncerterne og vade i lidt mudder osv. 

Sørg desuden for at være forberedt på, at der kan komme regn. Det kan føles super øv, hvis dit eneste par gummisko er gennemblødte, og du ikke har andet fodtøj med. Så tænk praktisk. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *