Den endelige Roskilde Festival sovepose test 2015

En sovepose er uunderværlig, når man skal på festival, fordi den erstatter dynen og giver en masse varme. Der findes mange forskellige soveposer, og derfor kan det være svært, når man skal købe en sovepose til dette års festivaller. Derfor har vi lavet den største test af soveposer, hvor vi kommer med et bud til enhver type sovepose til Roskilde Festival.
Dette har resulteret i denne Roskilde Festival sovepose test 2015!
Hvis du kun vil se vinderen af testen, kan du trykke herunder. Du kan også læse hele testen, og læse hvorfor vi er kommet frem til netop denne sovepose.

Vinderen - Bedste Roskilde Festival sovepose 2015
outwell camper lite

Outwell Camper Lite blev kåret til den bedste festival sovepose 2015 med imponerende 5/5 point
 

Festival sovepose test 2015 – de testede soveposer

Outwell Camper Liteoutwell camper lite festival sovepose test

Outwell Camper Lite er vinderen af festival sovepose testen 2015. Soveposen kommer i en lille taske, så den fylder næsten ingenting. Med sine 210 cm er soveposen den længste i testen. Dette har vi vægtet meget, fordi det er virkelig irriterende, når man skal krybe sig sammen i en lille sovepose.

I bunden er der to stropper, så man kan hænge den op til tørre om dagen. Den ud- og indvendige side af soveposen er i bomuld, og dette kan tydeligt mærkes. Lynlåsen kan lynes helt ned, så man kan bruge det som et tæppe om aftenen. Man undgår samtidig, at lynlåsen sætter sig fast i stoffet. I toppen er der et lille indvendig rum, så man kan have sin telefon liggende om natten.

Samlet ser har Outwell Camper Lite klaret testen bedst, fordi kvaliteten og mængden af specielle funktioner ikke afspejles i prisen. Den ligger i midten af de forskellige priser, og dette har også været en faktor i vurderingen.

Outwell Camper Lite kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

Robens Trailhead 1500Robens Trailhead 1500

Robens trailhead 1500 er en fornuftig runnerup til vinderen i denne test. Den er fyldt med en masse eksklusive detaljer, såsom den helt nye lynlås-teknologi, der gør det umuligt for lynlåsen at sidde fast i stoffet. Den bliver sendt i en kompressionspose, der gør soveposen til en minimal byrde, og har en isolationskant rundt om hele soveposen.

Dette gør den god, hvis kulden rammer festivallen. Ligeledes er det med en isolationskrave, der sikrer en god nattesøvn og et varmt hoved. Denne pose har også inderlommer, så man kan gemme private ting væk fra andre. Man kan fx gemme sin telefon eller sine kontanter, så de ikke bliver stjålet i løbet af andet.

Robens Trailhead 1500 kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

Haglöfs Moonlite +7Haglofs Moonlite +7

Haglöfs Moonlite +7 er en let fiberpose, der kun vejer 1 kg. Soveposen er fyldt med plyesterfyld, og er samtidig svedtransporterende. Haglöf er kendt for deres kvalitetsprodukter, og altid varme soveposer. Dette er ingen undtagelse.

Moonlite +7’s inderste lag er virkelig lækkert og blød som bomuld. Lynlåsen er virkelig smart, fordi man kan åbne den fra begge ender, så man kan altid justere åbningen efter varmen i soveposen. Denne sovepose fylder ingenting, så den er ikke flaskehalsen, når man skal pakke sit grej til Danmarks festivaller. Soveposen kommer med en kompressionspose, så den let kan pakkes ud og sammen igen.

Haglöfs Moonlite +7 kan købes billigst ved Billigsport24.dk

MusucBag Soveposenmusucbag sovepose

MusucBag soveposen et sjovt indspark til festivalen, og er meget velset af pigerne på festivalen, fordi den er super blød og indbyder til en krammer. Soveposen fungerer også som en overall, og kan derfor bruges til normal brug på festivalen. Jeg tror de fleste kender følelsen af at være indelukket i en sovepose – det er helt modsat i denne.

Musucbag er ikke kun en gadget, men også en praktisk sovepose. Der er god plads i den, hvis du husker at købe den rigtige størrelse. Den er ultra blød og meget komfortabel. Den er bedst beregnet til en temperatur på lidt over 10 grader, så den passer perfekt til det danske festivalvejr.

Musucbag Soveposen kan købes billigst ved Coolstuff.dk

Easy Camp Chakra Sovepose Grøneasy camp chakra sovepose grøn

Testens taber bliver soveposen fra Easy Camp, fordi den ikke varmer nok. Soveposen er kun bygget af en 1-lags konstruktion. Dette giver bagslag senere på aftenen, når det bliver mere køligt og det begynder at regne.

Man bliver i forvejen let afkølet af den kolde jord, og dette bliver værre, når man ligger i lidt vand. Det er dog testens billigste sovepose, og derfor vil den være anbefalelsesværdig, hvis vejret bliver solrigt til en festival. Dette har dog ikke været tilfældet de seneste gange på Roskilde og såvel andre steder i Danmark.

Easy Camp Chakra Soveposen kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

You may also like...

1 Response

  1. Azra siger:

    Jeg kan personligt anbefale musucBag soveposen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *