Survival guide til at tage på festival

Festivaller er populære blandt rigtig mange danskere, og der findes med garanti festivaller, der passer til enhver sjæl. Faktisk er danske festivaller blevet så populære, at folk rejser hertil fra alle mulige forskellige lande verden over for at tage på dansk festival i løbet af sommeren. En stor del af festivalgæsterne har været på festival før – det er nemlig en årlig tradition for mange at tage på festival for at mødes med venner og bekendte, og have en fest sammen for at fejre sommeren og det gode vejr.

Der er mange grunde til, at man vælger at tage på festival. Det kan enten være for traditionernes skyld, hyggens skyld eller blot for at feste og høre god musik. Der er masser af forskellige ting at lave på festival, og der er rigtig mange forskellige slags mennesker. Før man tager afsted, skal man huske at forberede sig på alt det, der muligvis kan ske. Det er umuligt at forudse, hvad der vil ske, men man kan forhindre at få sig en hel del grimme overraskelser, hvis man forbereder sig på forhånd, og dermed er klar til det hele. For garvede festivalgæster såvel som for førstegangsbesøgende er der nogle ting, som er et must, at man har styr på.

Solcreme

Selvom det kan være rigtig irriterende at smøre sig ind i solcreme hver dag, er det virkelig vigtigt, at man i det mindste forsøger at huske at gøre det, når solen skinner. Selvom man befinder sig på festival i Danmark, hvor solen selv om sommeren ikke altid står så højt på himmelen, skal man huske på det, da man sagtens kan få sol alligevel, fordi man befinder sig udenfor hele dagen.

Spis rigtigt og let

Når man befinder sig på en festival med sine bedste venner og kun fokuserer på at have det sjovt og at feste, er det fristende bare at spise alle de forskellige madvarer, som bliver solgt. Ulempen ved dette er, at de former for mad, man kan købe, ofte er rigtig usund og fed mad i form af burgere, pomfritter og hotdogs. Det er selvfølgelig helt i orden at spise sådan noget mad engang i mellem, men hvis man lever af kun det i en hel uge, har ens krop det ikke så godt bagefter. Desuden er det typisk ret dyrt og mætter ikke i særlig lang tid ad gangen, hvilket betyder, at man blot spiser endnu mere af det.

Tænk over dit penge forbrug

Når man er på festival og omringet af gode venner og masser af god musik, er det fristende at glemme alt om omverdenen og ens bekymringer i hverdagen. Dette er noget af det fede ved at være på festival, men lige meget hvad, skal man trods alt stadig tænke over sit pengeforbrug. Det er dyrt at være på festival, og man bruger konstant penge på alt muligt forskelligt. Husk derfor især i starten af festivallen, at der skal være nok penge til at bruge af i løbet af resten af festivallen. Skulle uheldet være ude, og man pludselig har et kreditkort med lidt for få penge på, kan man dog eventuelt tage et sms lån. Ved at låne over sms eller bare over mobilen er det hurtigt klaret, og man slipper for alt det besværlige, der godt kan følge med, når man er ved at tage et lån, og man kan derefter hurtigt fortsætte sin festival.

Husk at drik vand

På festival befinder man sige udenfor i solen hele dagen, og man indtager typisk høje mængder af alkohol. Derfor er det virkelig vigtigt, at huske at drikke rigeligt med vand hver dag. Festivallen bliver knap så fed, hvis man ender med at sidde nede hos samaritterne, fordi man er svært dehydreret.

Med disse få ting på plads, er det helt sikkert, at du er godt på vej til at være klar til at tage på festival, når sæsonen atter går i gang til sommer, og når man er velforberedt, bliver festivallen så meget federe og sjovere.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *