Det skal du pakke til festivalen

Skal du på et af sommerens mange skønne festivaler? Festivaler er noget af det mest fantastiske, hvor især mange unge mennesker, finder nye bekendtskaber og får en enestående oplevelse. Det er meget forskelligt, hvor længe man er på festival.

Det afhænger meget af den enkelte festival, og hvor længe du kan holde til at være afsted. Det kan være alt fra en uge til et par dage.

Uanset hvor længe du er afsted på festival, er der et væld af ting, du ikke vil undvære på festivalen. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at få den bedst tænkelige festival.

Tag bilen eller bliv kørt

Det første råd er at tage bilen, låne en bil eller bliv kørt hen til festivalen, hvis det kan lade sig gøre. Det giver dig mulighed for at pakke flere ting. På den måde kan du få den ultimative luksus-camp, hvor festen ingen ende vil tage.

Vil du tage din camp til et helt nyt niveau, spænder du en trailer efter bilen, hvor du kan have alt dit festivals gear.

Har du ikke anhængertræk på bilen, er det en god idé at få monteret hos en mekaniker. Det sikrer dig, a tdet er gjort ordentligt, og at dit smarte festivals-grej ikke forsvinder med traileren, hvis den pludselig ikke vil med bilen længere.

Den ultimative festivals-camp

Når du skal pakke til festivalen, er der nogle ting der er helt essentielle at have med for at få den fedeste festival. Du skal selvfølgelig have et telt, du kan sove i, når du har fået lidt for mange øl. Vælg et stort telt, der giver plads til, at din bagage kan stå der, og du ikke skal snige dig ind i teltet i nattens mulm og mørke.

Hvis festivalen tillader det, er det en god idé at have pavilloner med, der giver mulighed for at bygge en camp op, hvor i har fællesområde i midten med pavillonen og telte rundt op. Det giver jer mulighed for at have et hyggeligt fællesområde, hvor i kan sidde at poppe den ene øl efter den anden, få noget at spise og bare sidde og hygge.

Til dit fællesområde skal du selvfølgelig have borde og stole. Sørg for at der er en festivalstol til hver. Hav evt. ekstra stole med, da der næsten altid er én stol, der ikke klarer skærene. Ellers kan gaffatape fixe mange ting. Tag derfor rigeligt med gaffatape med, der også kan bruges til teltet og pavillonen.

Bordet er selvfølgelig en fordel at have, da det giver et sted at sidde at spise og drikke. Derudover kan det være en idé at have et langt klapbord, der kan bruges til beerpong. Det kan enten være det eneste bord, I har med, eller et ekstra bord. På den måde har i både et bord at spille ved og et bord at drikke og spise ved.

Når I alligevel har spændt traileren til bilen, er det en klar fordel at have drikkevare med hjemmefra. På den måde har I tid til at finde gode tilbud, inden I skal afsted, og I vil få en billigere festival eller råd til andet ekstra festivals gear.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *