Underholdning til festivalen

Det er fedt at holde fester, og det er fedt at tage på festival. At mødes med vennerne og møde nye mennesker, der er bare herligt. Hvis du har det sådan med fester og festivaler, så synes du nok også, at det er super festligt med nogle underholdende indslag.

Det er en sjov måde at være sammen med, når der bliver spillet eller leget et eller andet, som alle kan være med til. sådan nogle festlige indslag kan være alle mulige, og det er altid god stil at bidrage med noget underholdning.

Hvad kan du bidrage med?

Der er flere måder, du kan komme med et bidrag til den festlige stemning på. Du kan for eksempel have skrevet en sang, du kan holde en tale, du kan optræde med, hvad du nu har af talenter. Du kan også sætte en fælles aktivitet i gang, og helst en, der involverer alle eller de fleste af festdeltagerne.

Mange vil for eksempel synes, at det er virkelig sjovt med en form for drikkespil. Sådan et drukspil kan være udformet på forskellige måder, men i bund og grund går de alle sammen ud på, at deltagerne skal drikke noget alkohol, mens spillet er i gang. 

Efterhånden som deltagerne får drukket noget alkohol, så stiger stemningen blandt deltagerne markant.

Det kunne for eksempel være det meget populære drukspil beer pong. 

Hvad er beer pong?

Beer pong er et særligt drikkespil, som involverer 12 plasticbægre med øl i. Man er to hold, som konkurrerer imod hinanden. Spillet foregår på et specielt beer pong bord, eller det kan være på en måtte med de rette felter på, der lægges på et bord.

Ud over bægrene bruges der nogle bolde, der minder om bordtennisbolde til spillet. Kampen går kort fortalt ud på, at holdene ved hjælp af kast af boldene mod bægrene dyster om, hvem der skal drikke hvor meget øl.

Du er nødt til at have et rigtigt beer pong bord eller en beer pong måtte med spillepladen printet på. Der findes både dyre og billige beer pong borde, så de kan variere en del, hvad kvalitet angår.

Tag et beer pong bord med til festen

Dit festlige bidrag til en succesfuld fest kunne jo være, at du tager et beer pong bord med. Når det er foldet sammen, fylder det ikke så meget. Du skal jo også have bolde og bægre med for at kunne spille det. Det er nemt at have med, og det er en nem måde at bidrage til festen på.

Sæt bordet op på et tidspunkt i løbet af aftenen, og det skal nok trække interesserede til. det vil være et samlingspunkt for dem, der gerne vil have en sjov og underholdende aften. 

Bliver det for bøvlet at have et beer pong bord med, så kan du jo bare tage en måtte med i stedet for. Det bliver spillet jo ikke ringere af. Det skal nok blive et hit.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *