Festivalklar med miljørigtig mode – miljøvenlige boblekuverter til dine ting

Det er altid godt at være festivalklar, så man bare kan gå amok når man ankommer. Men vi kan vist godt sige, at festivaler ikke er så miljøvenlige. Så må du gøre dit bedste, når det kommer til at passe på klimaet. Læs mere om at være festivalklar med miljørigtig mode og få mere viden om miljøvenlige boblekuverter.

Second-hand mode

Second-hand mode er tøj, sko og lignende, som er brugt. Det vil sige det sådan set er genbrug. Genbrug og second-hand er begge to meget ens, og det er en af de mest bæredygtige måder at shoppe på. Du køber noget, som allerede er lavet, dermed forurener du ikke jorden ydermere.

Det er derfor en af de bedste måder, du kan være miljøvenlig på, når du skal købe nyt og fedt tøj til festivalen. Du behøver ikke købe noget helt nyt, og det gode er, at brugt tøj er bare lidt billigere. Vi ved jo alle, hvordan der ser ud efter en uges festival. Ikke rent i hvert fald. Hvis du vil være med til at hjælpe jorden, samtidigt med du skal gøre dig festivalklar så er second-hand og genbrug det oplagte valg.

Smarte miljøvenlige boblekuverter

Det er ikke altid nemt at være på festival, for man skal jo have nogle ting med, som måske er lidt skrøbelige. Hvad gør man med disse ting? Jo nu er du heldig. Der findes nemlig nogle smarte kuverter kaldet boblekuverter. De kan holde på dine små ting, de skrøbelige og sarte ting eller bare de ting du gerne vil gemme lidt væk i en kuvert. Det kunne være parfume, makeup, smykker eller andet lignende.

Men det er ikke bare kuverter, det er miljøvenlige kuverter – Se et godt udvalg af boblekuverter. Du kunne også tage produkter med, som har en bæredygtig emballage. 

Brug det på festivaler

Det er især godt på en festival, hvor der ellers bliver smidt skrald ud over det hele. Så er det godt man kan finde masser af dette på https://www.teknologisk.dk/ydelser/baeredygtig-emballage/38335 og så vil du hjælpe vores planet. Så kan du jo putte disse produkter i den fine miljøvenlige boblekuvert, så har du alt gemt sikkert.

Alt dette vil gøre din tur til festivalen lidt mere miljøvenlig. Festivaler er jo nok næppe miljøvenligt, så man må gøre, hvad man kan, for at hjælpe planeten, samtidigt med du kan få en god tur på festival, hvor du bare kan feste løs uden dårlig samvittighed.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *