Stor test – hvilken festivalstol er den bedste?

Selvom at der stadig er lidt tid endnu inden, at festivalsæsonen for alvor bliver skudt i gang i Danmark, så kan man jo godt begynde at forberede sig lidt. For hvad enten man er ny indenfor festivallivet eller man er hardcore festival-goer, så er der altid noget som man mangler at tage med, eller som går i stykker. Det kan mange nok nikke genkendende til. For med mindre, at man har valgt en mere luksusudgave indenfor sin camp på festivallen, så er det meste altså på eget ansvar. En af de ting som særligt er vigtige på festivallen, er blandet andet festivalstolen.

En festival stol er ikke bare en hvilken som helst stol

Stolen, som man medbringer på den valgte festival, skal kunne passe til formålet. Udover at være enormt praktisk, så skal den også gerne være behagelig. Men dertil kommer der endnu en vigtig del af præmisserne for en god festivalstol. Nemlig at der er kopholdere. For, hvor søren skal man gøre af sine drikkevarer ellers? En festival stol, bør desuden være af robust materiale, da der er stor chance for at den måske skal igennem lidt af hvert.

Klar, parat festival start – anno 2022

Har du allerede besluttet dig for, hvilke fede festivaller du skal til næste år eller mangler du stadig inspiration. Ved hjælp af denne festivalkalender, får du altså et overblik over festivalerne som er planlagte for år 2022. Og der er rigeligt med valgmuligheder til at fylde kalenderen ud til næste sommer. Skal du til Roskilde, Skanderborg, Tønder eller Nibe Festival eller en af de mange andre, så kan du godt begynde at glæde dig. Får du chancen for at købe billetter snart, så er det med at springe på.

Gode tips til dig som skal til festival

Der findes rigtigt mange gode råd, som også særligt er lavet af de garvede festival-elskere. Og det kan altså godt betale sig at lytte til mange af dem. Hvis du ikke har været til en af de danske festivals, eller gerne vil prøve en ny og anderledes en, så bør du kigge efter følgende:

  • Hvilken slags musik bliver der spillet på festivallen?
  • Hvad er vigtigt for dig ved en festival?
  • Hvem skal du afsted med?
  • Hvor skal du sove?

Der er forskel på de forskellige festivaller, både i forhold til camping, placering, musik og koncept. Det kan også sagtens tænkes, at der måske kun er noget musik man er interesseret i på nogle af dagene eller blot en enkelt af dem. Så kan man jo med fordel vælge bare at købe dagbillet.

Hvad skal man have med på en festival?

Det kan godt give pote at være en praktisk gris når man skal på festival. Man skal både tage hensyn til at der kan være vejrmæssige forhold som man skal have tøj med til. Alt efter hvor luksus camping man vælger, så er der en del camping gear man skal huske. Man skal måske også lige tænke over at badeforhold og muligheder er en hel del anderledes også.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *