3 tips til en bedre festivaloplevelse

Gå ikke ned på teltets kvalitet

Når du er på festival er det vigtigt at du investerer i et ordenligt telt, ellers kan du hurtigt komme til at drukne i regn og mudder. De fleste kender følelsen af at ligge og fryse og når de så står op føles teltet som en sauna, hvilket gør det meget svært at pleje sine tømmermænd. Det er derfor vigtigt at man tænker og flere ting når man køber et festivals telt, og ikke bare køber det billigste i Harald Nyborg.

Hav styr på tiden uden at miste din telefon

Man skal huske, at selvom et festival er et sted, hvor det er meningen at folk skal kunne fyre den af, er der stadig en hvis risiko for at få stjålet sine ting, når man vader beruset rundt, eller står en koncert. Det kan derfor være en god idet at substituere din telefon ud med et ur. På denne måde undgår du også at komme for sent til nogle koncerter eller aftaler. Du finder et flot ur her.

Hav styr på drikkevarerne

Til slut er det vigtigt ikke at gå ned på drikkevarerne. Del evt. den efterspurgte mængde af alkohol ud hos dine forskellige venner, således at et varieret forbrug opnås. Det kan være en dyr fornøjelse ikke at sørge for alkohol hjemme fra, da de fleste festivalspladser kan være “grådige” når det kommer til alkohol priser. Desuden kan du typisk kun få øl (som til gengæld er kolde), hvis ikke du har lyst til at betale 100 kr. for en mojito.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *