2 ting man bare skal huske at tage med på festivaller

Når festivalsæsonen nærmer sig over Danmark, er der mange ting man skal have styr på. Billetter, telt og tøj, er bare få af de ting, hvilket er grunden til at mange ting hurtigt kan blive glemt i farten, så her er der 2, meget essentielle, ting, som man bare skal huske, at tage med på festivaller.

Hold dig selv ren

… så meget som det nu overhoved kan lade sig gøre. Mange mennesker er samlet til festivaller, og der er derfor ikke altid mulighed for bl.a. et ledigt toilettet, mulighed for at gå i bad, og selv er der ikke engang altid mulighed for, at man kan vaske sine hænder. Derfor er det en god ide, at huske at tage rengøringsmidler med hjemmefra, så man ikke er afhængig af festivalernes faciliteter. Det behøver ikke være noget stort, men nogle vådservietter, servietter, hånddesinfektion, deodoranter osv., går man aldrig galt i byen med. På denne her måde, sikrer man sig, at man er nogle lunde ren og nogle lunde ikke bliver smittet med forskellige sygdomme.

Praktiske items

For at man igen er på den sikre side, er det en god ide hvis man husker alle de praktiske ejendele. Det kan være et par solide gummistøvler, en regnjakke eller en paraply, hvis det nu skulle regne. Da vejret ofte kan svinge, er det godt at have forskelligt slags tøj med, så man ikke står og skulle mangle noget. Og med det sagt, er det også en god ide at tage andre praktiske items med, som fx en powerbank, så man ikke løber tør for strøm, og andre praktiske ejendele såsom hovedpinetabelletter og hørepropper. Og selvfølgelig skal man huske de gode gamle sager; solbriller, solcreme og en dejlig klap-sammen-stol, så man altid har mulighed for at sidde med vennerne, anskaffe sig noget knust is til drinks og så bare nyde festivallen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *