Den ultimative Roskilde festivalstol test 2015

En festivalstol er essentiel, når man er på festival, fordi man ofte sidder meget ned. Dette kan man nogle gange gøre, når man skal se nogle af de forskellige koncerter, men også til afslapning i sin camp. Her er det virkelig dejligt, at kunne sidde ned, når man hører musik og drikker et par øl med vennerne. Derfor skal man finde en god festivalstol, så man sidder komfortabelt og godt, fordi man ellers kan få virkelig ondt i ryggen og numsen, hvis man ikke har en campingstol af en god kvalitet.
Vi har derfor udarbejdet den ultimative Roskilde festivalstol test 2015!
Du kan læse hele testen herunder, men du kan også springe direkte til vinderen af testen.

Vinderen - Bedste Roskilde festivalstol test 2015
Isabella Comfort Festivalstol

Isabella Comfort blev kåret til den bedste festivalstol 2015 med imponerende 9/10 point
 

Festivalstol test 2015 – de testede festivalstole

Isabella ComfortIsabella Comfort Festivalstol

Isabella Comfort er vinderen af festivalstol testen 2015. Campingstolen er af virkelig god kvalitet, som er fremstillet i kraftig aluminium. Dette giver en bedre stabilitet, når man skal sidde på det bløde jord, der ofte forekommer til diverse festivaller. Samtidig leveres festivalstolen med en lækker nakkepude, så man kan slappe af i nakken, og ikke anstrenge sig, når man allerede skal bruge energi på at drikke øl.

Stolen kan indstilles til 8 forskellige positioner, så vil du gerne ligge ned kan du også det. Stolen er ikke kun god at sidde, men den er også virkelig flot i forhold til de klassiske festivalstole. Der kan også tilkøbes en fodstøtte, der er specieldesignet til stolen, så den kan nemt klikkes på. Man kan ligeledes tilkøbe en hynde til stolen, så man får den ultimative luksus. Disse tilkøb trækker dog en smule ned i scoren, fordi det giver en lidt højere pris.

Samlet set er Isabella Comfort stolen den bedste festivalstol, fordi den scorer topkarakter

Isabella Comfort kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

WeCamp Nova Basicwecamp nova basic

WeCamp Nova Basic en fremragende stol med en særdeles god siddekomfort, idet den har 8 positioner, som vil med garanti give dig en rar siddeposition. Der medfølger samtidig en nakkepude, som også er justerbar. Dette har resulteret i en god stol, som man kan justere præcis efter sit behov i den givne situation.

Den er meget let at transportere rundt, fordi man hurtigt kan klappe den sammen, og gå videre til den næste koncert, eller hen til sine venners camp. Armlænet er også meget vellavet, da armen ligger godt. Stolen kan også udvides til en lænestol, hvis du køber en fodstøtte, som let og nemt kan tilsluttes stolen.

WeCamp Nova Basic kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

Outwell Fountain Hillsoutwell fountain hills

Outwell Fountain Hills er den bedste festivalstol i testen, der har det klassiske udseende, når man tænker på en stol til festivaller. Man sidder behageligt i stolen over længere tid, og den har en indbygget holder, så du ikke behøver holde dine kolde øl eller kolde hvidvin.

Den har endda en indbygget mobilholder, så du heller ikke skal tænke på den hele tiden. Festivalstolen består af slidstærkt polyesterstof, som giver en god kvalitet, når man sidder i den. Der er samtidig en ridsefast pulverlakering, så du skal ikke tænkte på store grimme ridser, da disse ikke kan komme på stålstellet. Fordelen ved denne stol er dens nemme tilgang, da man kan slå den ud på få sekunder, og ikke har brug for tid til at samle den.

Outwell Fountain Hills kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

Outwell Hillsoutwell hills

Outwell Hills medløberen til campingstolen Outwell Fountain Hills, fordi den næsten ligner denne. På mange punkter ligner disse to festivalstole hinanden, men forskellene er alligevel mærkbare, fordi det er de vigtigeste punkter, som er blevet ændret en smule.

Armlænene er det almindelige og velkendte sløve stof, hvor man ikke kan støtte sine arme fuldt ud, hvorimod man får et noget bedre armlæn i deres Fountain version. Kvaliteten af stoffet er også en anelse dårligere, og dette kan mærkes med det samme, hvis man er vant til at sidde i disse stole. Stolen mangler også den behagelige kopholder, så man skal enten holde sin egen øl, eller have den stående på jorden.

Outwell Hills kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

Campforever Foldestol Luxuscampforever foldestol luxus festival

Campforever Luxus er en forbedret version af testens taber Camforever foldestol. Man kan godt mærke på Campforever Luxus, der er kommet nogle forbedringer. Den er betrukket i polyester og føles bedre, når man sidder i den. Derudover er den bygget lidt højere op, så man får en bedre støtte til ryggen, der er vigtig til disse festivaller.

Armlænene føles også mere robuste og stabile i forhold til deres normale udgave. Man kan samtidig ændre positionen af ryglænet til tre forskellige stadier, så man har mere kontrol over stolen, og kan customize stolen til sig selv. Stolen er klart det ekstra værd, da man har i helhed en bedre stol.

Campforever Luxus kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

Campforever Foldestolcampforever foldestol festival

Campforever foldstolen er testens taber, fordi kvaliteten ikke er særlig prangende. Byggekvaliteten er ikke særligt imponerende, fordi den er produceret i 19mm stålstel. Dette gør den ikke særlig holdbar, når man skal finde et godt fundament, fordi det kræver et godt underlag, når man skal bruge denne stol.

Festivalstolens komfort er lidt under middel, fordi man ikke har særlig god støtte til ryggen. Derfor får man hurtigt ondt i ryggen, hvis man skal sidde i stolen i flere timer, som godt kan ske flere gange under en festival. Ikke desto mindre er det den klassiske festivalstol, som nok er den mest brugte på de danske festivaller. Dette er for det meste på grund af den billige pris, men man fortryder hurtigt sit køb efter et par dage.

Campforever Foldestol kan købes billigst ved Campingudsalg.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *