Festivaltelefonen

Festivalsæsonen er nået til dets højdepunkt. Tusinder af mennesker venter spændt på at kunne tage af sted til festivaller, og nyde musikken, øllerne og menneskerne. Tasken skal pakkes og naturligvis skal den vigtigste faktor med. Nemlig mobiltelefonen. En telefon der har gjort mennesket afhængige af den og gjort det umuligt at efterlade huset uden den. Den er altid på os og mange kan slet ikke undvære den. Selv hvis det bare er for et par minutter. Derfor skal den selvfølgelig også med til festivallen, men er det nu også klogt?

iPhone, Samsung og andre luksuriøse mærker

I det senmoderne, veludviklet og industrialiseret samfund, har de fleste en smartphone. Det kan enten være en iPhone, en Samsung eller noget helt tredje. En iPhone er fx blevet et normal behov, både for ældre og for yngre. Denne genstand vi alle er så glade for, er faktisk ikke engang så god at have med på festivaller. Vi alle kender til at vores smartphones hurtigt går ud, og derved skal oplades mindst én gang om dagen. Men til festivaller er der måske ikke engang mulighed for at oplade sin telefon og selv med en powerbank, kan det nemt gå galt. Der er endda også en stor chance for at ens telefon går i stykker, da forsiden er lavet af glas som nemt kan gå itu. På festivaller kan ens smartphone nemlig blive trampet på, sat på og endda være udsat for væske, og for at erstatte skaderne, skal man af med en del penge, så hvad gør man så?

Nokia 3310

Før man tager af sted til festivaller, kan man få anskaffet sig en festivalstelefon. En Nokia 3310, som godt kan betale sig at investere i, for er det overhoved det værd at have sin smartphone med, hvis der er chance for at den går i stykker? For hvis man på en eller anden måde ødelægger sin smartphone, vil omkostningerne alligevel være dyrere end selve Nokiaen. Derfor er det måske smart at overveje hvorvidt man skulle tage sin smartphone med. Inde på http://festivaltelefon.dk/ kan man læse mere om Nokia 3310.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *