Sådan får man den fedeste camp

Solen står højt og festivallerne begynder! Mange unge, som gamle, glæder sig til at komme på festival for at kunne have det sjovt, drikke noget øl og hygge sig med sine venner! Men hvordan er det nu lige at man får den fedeste camp? Selvom festivaller kan være fede og hyggelige, kan det nogle gange også blive lidt for meget, og måske endda lidt for uoverskueligt. Så læs med her, for at finde ud af, hvordan man får den fedeste camp!

Saml vennerne

For at kunne få sig en fed kamp, er det vigtigt at man samler sine venner, for at få det bedste ud af det. Uanset hvordan og hvor ens camp er, bliver det altid federe når man har sine venner med sig. Så trin 1 er at samle sine venner på ens camp, for at kunne få den fedeste og sjoveste camp! Idealet ville så være at alle ens venner kunne campe det samme sted, men det er der ikke altid mulighed for, så i stedet er det bare essentielt at samle alle de venner og bekendte, som man nu kan.

God og høj musik

Trin 2 i denne proces, er at skaffe sig nogle højtalere, så man kan høre noget fedt musik, som kan være med til at gøre stemningen lidt federe og lidt vildere, i stedet for at der bare altid er stilhed. Og på denne måde, kan man endda starte sine egne fester og hygge sig med sine venner, hvis nu man gerne vil nyde lidt musik, uden at der er for mange mennesker.

Bannere, navne og kampråb

Her i trin 3, er det en god ide at vise lidt engagement og gruppegejst, ved at have sig et camp-navn, nogle bannere og et fælles kampråb. Fx kan bannere i stort format blive skaffet og sammen kan man skrive camp-navnet på det storformat print, og derved skabe et større fællesskab og sammenhold omkring ens camp. Fx med banneret kan der blive skaffet storformatprint, som også gør at de andre festivaldeltagere bliver opmærksomme på denne kampgejst og fællesånd.

Det samme gælder med kampråbet. Hvis der er stemning til det kan man finde et kampråb til gruppen, som symboliserer ens camp og hvem man er.

Alle disse ting er med til at give gode minder om ens camp og ens festivaltid, da disse ting er med til at give en god festivalsånd, som der kan blive husket tilbage på.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *